|
Bildirim
|
Cok bınıyorum dıye dızel arac alıyorsunuz, bakım aralıgı 10bın km. Bakım fıyatı 1800tl. Saka gıbı...
|
Nissan senelerdir premium markalarla yarisir fiyatlar veriyor serviste. 10bin km’de bir cagiriyor olmasi da bambaska bir mevzu.
|
Hocam yanlıs anlama ama ıyı kı kadjar almısım yazmıssınız. 25bın tl lık parca degısımı olmus. Garantı bıtınce sorun cıkarmaya devam eder dıye korkmuyor musunuz ?
Aklıma mıtsubıshı fanboyu geldı :) sorunsuz sorunsuz dıye gezıyordu megersek sıfır aracın yarısı arızadan degısmıs |
Yeni makyajlı Qashqai sahibiyim aracımın 10.000 bakımı geçti yaptırmadım. Aynı motor ve altyapı kullanınan Renault Kadjar'da olduğu gibi 20.000 km'ye geldiğimde sarf malzemeleri kendim alıp sanayide ustaya bir miktar para verip dışarıda yaptıracağım. Bu döngüyü her 15-20.000 km'de gerçekleştireceğim.
Bilinçli tüketici olarak asla Nissan'da kazıklanmam. Maliyeti 300 tl olan bakımı 5-6 kat pahalıya yapacaklar ve ben bilinçli tüketici olarak bile bile kazıklanacam. Hiç bana göre değil |
M masterap demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ie36 -- 17 Nisan 2019; 11:41:39 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 17 Nisan 2019; 14:21:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideSupra -- 17 Nisan 2019; 15:7:26 > |
|