20k-30k hedefleyen mezunlar ne durumdasınız? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efirarun -- 6 Şubat 2021; 11:24:49 > |
Bildirim
20k-30k hedefleyen mezunlar ne durumdasınız? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efirarun -- 6 Şubat 2021; 11:24:49 > |
|
ayt konuların bitti mi? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pratan27 -- 6 Şubat 2021; 12:38:52 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
konuların bitti mi ya da hangi konulardasın |
|
durumunuz iyi geldi sizden konu olarak geriyim bu beni endişelendirmeli mi bilemedim. konu eksiklerim var aytde. tyt 90 civarı geliyor.ayt matda konu eksiğim var ama min30 yapıyorum fende kimya biyo tekrar etmem gereken konular var ama min 9-10'ar net geliyor fizik tek sorunum onda 5-6 net anca yapabiliyorum.ama zazten konu eksiğim var ve ders alıp 10 a yükseltmeye çalışıyorum.yani fen yaklaşık 25 falan. 20k için şuan nasıl olduğumu bilemiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efirarun -- 6 Şubat 2021; 13:19:33 > |
|
ben aslında hiç girmiyorum bir arkadaşımın tavsiyesine girdim bugün. etrafımda mezuna kalan birileri olmadığı için durumumun nasıl olduğunu kıyaslayamıyordum. ve hep kötüyüm gibi hissediyorum.bu yüzden olsa gerek. |