Şimdi Ara

20k-30k hedefleyen mezunlar ne durumdasınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20k-30k hedefleyen mezunlar ne durumdasınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efirarun -- 6 Şubat 2021; 11:24:49 >

• Tyt ortalama 85 diyebilirim 95 i de gordum 70-75 i de gordum genelde 80-90 arasi.ayt eski müfredatta 60ı geçtim 1 ay once.yeni mufredatta(lti bitki modernli) 45-52 arası çok zor olanda 41-42 ye kadar geriledi.kolay olsa 55+ tahminim
  • ayt konuların bitti mi?

• efirarun E kullanıcısına yanıt
    Hayır fizikte modern fizik kaldı 3 soru felan oradan kaciyor digerlerinden nadiren hata geliyor.kimya denge hiç bakmadım organik yarım yamalak onceki konulardan bir tur döndüm eksiklerimi kapatiyorum.biyolojide solunum bitki 0 ve fotosentezin bir kısmı yok sistemler bir tur döndüm bir daha calisacagim saglam olsun diye.matematik integral kaldı integrale basladim daha yeni.mantik kaldı birde ayt mat denemeleri basindaki soruları ve turevi saglamlastirirsam tamam.eksik var yani.matematik,geo fizik isledigim yerlerden genelde iyi geliyor kimya biyo saglamlastirirsam baya artis olacagini umuyorum

Mesajin sag alttaki cevaplaya basarak bana bildiirim gelmesuni saglayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pratan27 -- 6 Şubat 2021; 12:38:52 >
  • Tyt 80 civarı ayt 45 50 arası gidip geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pratan27 P kullanıcısına yanıt
    Hocam benim durumum senden kötü 10k hedefliyorum durumun da iyi bence neden daha iyi sıralama hedeflemiyorsun
  • Yusuf07704 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam herkesin netleri çok yüksek geliyor bana.80k dan mezunum ayt yaktı önceki yıl bu yıl ayt ye daha çok önem veriyorum özellikle bu zamanlarda.hedef diş hekimliği çapa veya hacettepe ama 34-35kdaki devletlerde de okurum.korku var yigilmadan dolayi herkes iyi net yapiyor gibi.daha kötü sıralama yapacağım da aklıma geliyor baya stresliyim şu zamanlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ilk 20k mühendislik yazacaklar
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam durumunuz gayet iyi bence çok daha iyi yaparsınız bence artık forumu salın sizi kötü etkiliyor ben de net konularına vs hiç girmeyeceğim bu saatten sonra önemli şeylere bakıp çıkacağım
  • konuların bitti mi ya da hangi konulardasın

• tyt 80 civarı ayt daha dün 48 geldi
  • durumunuz iyi geldi sizden konu olarak geriyim bu beni endişelendirmeli mi bilemedim.

konu eksiklerim var aytde. tyt 90 civarı geliyor.ayt matda konu eksiğim var ama min30 yapıyorum fende kimya biyo tekrar etmem gereken konular var ama min 9-10'ar net geliyor fizik tek sorunum onda 5-6 net anca yapabiliyorum.ama zazten konu eksiğim var ve ders alıp 10 a yükseltmeye çalışıyorum.yani fen yaklaşık 25 falan. 20k için şuan nasıl olduğumu bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efirarun -- 6 Şubat 2021; 13:19:33 >
  • efirarun E kullanıcısına yanıt
    Hocam durumunuz bence gayet iyi ayni gibiyiz bence daha iyisiniz benden.foruma cok girmekten belki de netlerimiz cok kotu gibi dusunuyoruz.
  • pratan27 P kullanıcısına yanıt

ben aslında hiç girmiyorum bir arkadaşımın tavsiyesine girdim bugün. etrafımda mezuna kalan birileri olmadığı için durumumun nasıl olduğunu kıyaslayamıyordum. ve hep kötüyüm gibi hissediyorum.bu yüzden olsa gerek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.