Şimdi Ara

20m CAT5E:13,25₺, 20m CAT6:20,5₺, 20m CAT7:79,95₺/KARGO DAHİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.749
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CAT6 olanı aldım memnun kaldım öneririm.

20m CAT5E:13,25₺
    urun.gittigidiyor.com
    CAT5E KABLOSU ETHERNET LAN İNTERNET 20 METRE 4214p MODEM RJ45 UÇLARI ÇAKILI JACK NETWORK ADSL LAN Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/cat5e-kablosu-ethernet-lan-internet-20-metre-4214p-modem-rj45-uclari-cakili-jack-network-adsl-lan-475090791

20m CAT6:20,5₺
    urun.gittigidiyor.com
    20m Metre CAT6 Ethernet Lan PATCH Kablo Fabrikasyon Uçlar Modem Network Adsl Kablo İnternet Kablosu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/20m-metre-cat6-ethernet-lan-patch-kablo-fabrikasyon-uclar-modem-network-adsl-kablo-internet-kablosu-471586287

20m CAT7:79,95₺
    urun.gittigidiyor.com
    CAT7 ETHERNET İNTERNET KABLOSU 20 METRE 4453p 10Gbps 10M 600Mhz LAN MODEM RJ45 UÇLAR TAKIL JACK ADSL Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/cat7-ethernet-internet-kablosu-20-metre-4453p-10gbps-10m-600mhz-lan-modem-rj45-uclar-takil-jack-adsl-475090710

20m CAT5E:13,25₺, 20m CAT6:20,5₺, 20m CAT7:79,95₺/KARGO DAHİL20m CAT5E:13,25₺, 20m CAT6:20,5₺, 20m CAT7:79,95₺/KARGO DAHİL
    • CAT 5 ; ethernet kabloları günümüzde en yaygın olan ve en çok kullanılan cat kablosudur. Cat 5 kabloları veri transferlerinin yoğun olmadığı ve kablo mesafesinin kısa olduğu uygulama alanlarında kullanılmaktadır. Cat 5 kabloları, 100 mhz bant genişliğinde 10/100 mbps hızları karşılamaktadır. Kullanılan kablo mesafeleri ise 100 metreyi geçmemelidir.

• CAT 5e ; kablosu cat 5 kablosunun veri transferinde yaşanan veri hızının azalmasını karşılamak amacıyla geliştirilen kablo dur. 100 mhz bant genişliğinde olup 100/1000 mbps hızları karşılamaktadır. Kablo uzunluğu 100 metreyi geçmemelidir. Cat 5e kabloları geriye dönük olarak cat 5 kablolarıyla uyumludur.

• CAT 6 ; kabloları 1 gigabit hızları ve 250 mhz’e kadar perfonmans sağlar. Kısa mesafede ( 55 metre ) kullanıldığı takdirde 10 gigabit bağlantı hızlarını destekleyebilir.

• CAT 6a ; kablosu cat 6 kablosunundan daha fazla performans elde etmek için güçlendirilmiş olan kablodur. 250 ila 500 mhz bant genişliğine sahip 10.000 mb ve 10 gigabit (100 metre) ) bağlantı hızlarında veri transferlerini karşılamaktadır. Ekranlı kablo özelliği ile parazitleri en aza indirir.

• Cat 7; kabloları cat 5e ve cat 6a kablolarına göre daha hızlı sinyalleri ( veri ) destekleyerek 600 mhz e kadar olan veri iletim hızlarını sağlamaktadır. CAT7 kablosu 100m bakır kablo üzerinde 10 Gigabit Ethernet sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 9 Eylül 2019; 0:16:13 >

• Geçenkinde alamamıştım. 2 adet aldım teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk linkteki ürün biraz uyduruk, cat6 olan nasıldır bilmiyorum ama fiyatı uygun değil normal o paraya. Ev içinde kullanımda sıkıntı çıkartmaz fakat dış cephe kullanımı için tercih etmeyin.

• Onceki ilanda siparis etmistim. Gayet performans aldim memnun kaldim

• Evde diğer odaya PC kuracağım en fazla 15 metre kablo için CAT6 alarak işimi garantiye alayım dimi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

Evde diğer odaya PC kuracağım en fazla 15 metre kablo için CAT6 alarak işimi garantiye alayım dimi?
    Türkiye'de o hızlara ulaşan internet yok ama ağ içindeki veri paylaşımlarında faydalı olacaktır. Ben tercihimi CAT6'dan yana kullandım
  • Önceki konuda ki cat5e yi aldım.
    Almamış olsaydım kesin cat6 yi alirdim. Fiyat uygun. Kablolarda kupon kullanılıyor mu. (20/10)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivirzivir35

Önceki konuda ki cat5e yi aldım.
    Almamış olsaydım kesin cat6 yi alirdim. Fiyat uygun. Kablolarda kupon kullanılıyor mu. (20/10)
    Hayır bilgisayar kategorisinde geçmiyor maalesef
  • Dış cephe için önerisi olan var mı?

3. kattan 1. kata inecek kablo pencereden pencereye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SC

Dış cephe için önerisi olan var mı?

3. kattan 1. kata inecek kablo pencereden pencereye.
    Ben üst kattan alt kata çektim disaridan. Kabloyu spiral hortum içinden gecirip hortum uçlarına silikon sıktım. Su girmesin diye. su anda öyle kullaniyorum. Kablonun sadece pencere kisminda ki 20 cm lik bir kısmı hortum disinda, onuda hava hortumu ile izole edeceğim.
    Umuyorum bu kış sorunsuz geçer.

20/10 Kod gecerli olsaydı Cat6 yi da alayım dediydim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.