Merhaba sayın forum sakinleri, dün birşey fark ettim ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi 20mbps fiber internet kullanıcısıyım. Dün torrent indirirken indirme hızı gözüme çarptı. Normalde 2mb/sn lerde olan hız, 50-100kb/sn arasında dolanıyordu. Farklı torrentleri denedim(film, albüm, oyun) hepsinde aynı sorun vardı. Dedim belki torrentleri indirdiğim sitede sorun vardır, farklı sitelerin torrentlerini denedim sonuç yine aynıydı 50-100kb/sn geçmiyordu indirme hızım. Speedtest sitesinden hız testi yaptım hızım normaldi(AKK dolmamıştı). Bilgisayara reset attım, torrent programını kaldırdım tekrar kurdum sorun düzelmedi. Bunun sebebi ne olabilir? Yardımlarınız için teşekkür ederim.
DHT kapalımı nod ları kapatınız.
DHT'yi kapattım, biraz daha iyi fakat yine de 2mb/sn leri görmüyor hocam. Seeder'ı yüksek torrentlerde denedim.
ben ttnet fiber kullanıcısıyım. bazı torrentlerde hiç indirme yok bazılarıda kanser edecek seviyede.
@doktor x hocam bu mesele daha önceleri yoktu bende, tesadüfen dün fark ettim. Torrent güncelleme uyarısı vermişti bende okeyledim, yeni sürümde bir problem var sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: seco917
@doktor x hocam bu mesele daha önceleri yoktu bende, tesadüfen dün fark ettim. Torrent güncelleme uyarısı vermişti bende okeyledim, yeni sürümde bir problem var sanırım.
bende öyle bişey olmadı. sadece o ttnet'in kapandığı geceden sonra oldu.