Bildirim
20milyara kadar 2. el araba tavsiyeleriniz ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
araştırdığım kadarıyla şuan aklıma yatan Seat Ibiza 1.4 TDI Signo var.
alternatifleri bekliyorum arkadaşlar... -
kia cerato honda city -
valla tüplü diyosanız bence yine renaulta binin çünkü bildiğim kadarıyla nispeten az yakıyolar...ama küçük araba da olursa fiesta dizeller az yakıyo baya uzun yolda sizi kurtarır bence -
arkadaşlar dizel motor araçların vergisi daha yüksekmiş böyle bişey duydum doğru mu ?
araç konusuna gelince spor dursun istiyorum, iç göstergeler janjanlı olsun,az yaksın, vergi düşük olsun :) ...
elimdeki tam bir canavar ama bundaki gücü de arycam biliyorum ... -
farklı araba istiosan gel sana bizim pugu satalım xD partner adventure 2.0 turbo diesel 4x2 özelliği ile hem asfaltta hemde arazide tam bi canavar uzun yollarda eğlenceli oluyor ama 23 milyar istioruz xD -
bütün isteklerini karsılayacak, o fiyatte tek bir arac var... Volvo s70t5... konfor+performns(!)+güvenlik+estetik+dayanıklılık+v.s+v.s :D -
ya beyler yeterince hız hastasıyım ztn bana 200 beygir arabalar önerip duruyosunuz :D ...
elimdeki 140 beygir. artık aile babası yolunda ilerliyoruz tasarruflu bi araba istiyorum ama her özelliği de olsun... -
PRINS marka lpgli bir s70 t5:D dahası yok bence:D -
servis ağı yaygın olan 2. el laguna,opel,peugeot,seat düşünüyorum ? -
fiat doblo...
hiç düşündün mü bilmem ama gel sen daha fazla mahrum kalma bu güzellikten.ben çok memnunum o yüzden dedim -
Hyundai accent era 1.5 dizel . 2.0 motordan sonra ilaç gibi gelecektir. Bakım ve yakıt masrafları uygundur. Fiyatı da uygun sayılır. Örnek
http://www.araba.com/987584.html -
-
Arkadaş hyundai elentra göstermiş.Aslında düşünülebilir.Veya opel,ford,toyota yine renault ilede devam edilebilir. -
01-2002 octavia elagance -
arkadaşlar araba gösterişli dursun istyorum, aslında kullandığım araba gerçekten tam yol arabası fakat benzin olayı var işte... octiva ya tüp gider mi acaba :D ? -
ya senin araba falan alacağın yok.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Tacox
ya senin araba falan alacağın yok..
Araba almak kolay iş değil,parayı sokaktan toplamıyoruz,elbette her detayını düşünecek arkadaş -
Octavia, çek çeliği, lpg süper uyumlu ( 1.6 8V ler ) çok iyi araba... -
Elentra konforludur. Ama kaporta ve yakıt... Araba dediğin ağır olacak. Octavia şu an kalite/fiyatta ilk sıralarda. Benim 1.tercihim olurdu. Arkadaşımda var LPG bu yıl taktı, ben de kullandım. Araç 1.viteste şaha kalkmıyor ama 2. viteste ve sonrasında gayet iyi. (Bende corolla 1.6 var) sonra benim arabaya bindim oyuncak gibi geldi. Tavsiye ederim
Benzer içerikler
- albea 1.6 16 valf yorumları
- kartal araba pazarı ne zaman açık
- fluence touch ile touch plus arasındaki fark
- fiat egea 1.3 multijet easy yorum
- passat variant neden tutulmuyor
- en az yakan arabalar
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X