Şimdi Ara

21 VİTES YOKUŞ ÇIKAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar salcano veya güzel bi marka alcam. Onlar alibeyköy'de ki yokuşu çıkar mı. Çok iyi bişey alamicam bisiklettende anlamam çok. 21 Vites çok dik yokuşları çıkar mı.

• Şimdi evden çıkcam almaya acil cevap arkadaşlar
  • ordaki yokuşu bilmem ama rahat çıkar neden çıkmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

ordaki yokuşu bilmem ama rahat çıkar neden çıkmasın

Dik yokuşlar. Çıkar demi ?
  • Alacağın marka modeli söyle. Vites oranına bakılıp bisiklet alınmaz. Bütçeni söyle sana öneri yapalım yada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OLUMNEDİYON

quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

ordaki yokuşu bilmem ama rahat çıkar neden çıkmasın

Dik yokuşlar. Çıkar demi ?

ne kadar dik açısını biliyormusun
  • Bisikletin agirligi disli orani sizin agirliginiz kondisyonunuz hava sartlari lastik durumunuz gibi seyler cikip cikamayacaginizi degistirir ki normal bir yokusu 1. viteste herturlu cikarsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

Alacağın marka modeli söyle. Vites oranına bakılıp bisiklet alınmaz. Bütçeni söyle sana öneri yapalım yada.

Kardeş çokta iyi bişey alamicam. Dandik diyelim yani. Bütcem max 250. Biliyorum o paraya demir yığını alıcam ama.

@bnym97

Kardeş dik yokuşlar. Biraz dik. Bazı yerlerde baya dik yokuşlar var. Çıkar mı sence
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Bisikletin agirligi disli orani sizin agirliginiz kondisyonunuz hava sartlari lastik durumunuz gibi seyler cikip cikamayacaginizi degistirir ki normal bir yokusu 1. viteste herturlu cikarsiniz

Kardeş hafifim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Bisikletin agirligi disli orani sizin agirliginiz kondisyonunuz hava sartlari lastik durumunuz gibi seyler cikip cikamayacaginizi degistirir ki normal bir yokusu 1. viteste herturlu cikarsiniz

Kardeş hafifim.

2nci el bisiklete yönelin demir yığını istemiyorsanız.
    Kronlara bi göz atın isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler 300e bi bisiklet aldım imalatçıdan 1 vitesle yokuş iniyodum düştüm elim gitti
  • quote:

beyler 300e bi bisiklet aldım imalatçıdan 1 vitesle yokuş iniyodum düştüm elim gitti

üzüldüm

• quote:

beyler 300e bi bisiklet aldım imalatçıdan 1 vitesle yokuş iniyodum düştüm elim gitti

hangi yokuştan bahsediyorsun ? bende güzeltepede oturuyorum. yardımcı olurum
    edit: geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öylesine biri -- 5 Mart 2014; 20:08:54 >
  • Vites sayısı değil dişliler önemli

• Bu nasıl üslup bre anlaşılmıyorsun,anlaşılır yap konuyu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: öylesine biri

quote:

Sağolun Allah razı olsun. Bilirsiniz işte güzeltepede çoğu yokuş çok dik. Bugün çok zorlamadım ama bazı yokuşları çıkamadım bide bisiklet büyük geldi düştüm.

@DT Swiss

Kardeş nası bakıcam dişlilere

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: öylesine biri

quote:

Sağolun Allah razı olsun. Bilirsiniz işte güzeltepede çoğu yokuş çok dik. Bugün çok zorlamadım ama bazı yokuşları çıkamadım bide bisiklet büyük geldi düştüm.

@DT Swiss

Kardeş nası bakıcam dişlilere

Güzeltepe Üsküdar'daki Güzeltepe mi ? Ben de oralarda oturuyorum. Konuya gelirsek arka janttaki şu parçahttp://www.google.com.tr/search?q=arka+di%C5%9Fli&client=ms-android-sonymobile&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=5pMXU-D6OoKK5ASGtIHIBg&ved=0CAgQ_AUoAA#biv=i%7C23%3Bd%7CXsXtqV0n-1kUEM%3A yani rubledeki en büyük çarkta ne kadar çok diş varsa pedal o kadar hafif olur rahat çıkarsın yokuşu

• Arkadaş vites dişlisinin ne olduğunu bilmiyor, vitesin mantığını ve kullanım tarzını çözememiş tam olarak, sırf bir yokuşu yürüyerek değil bisikletle çıksın diye bisiklet almak istiyor.
    Açtığın konuyu bence editle, bisikleti yokuşta nasıl kullanırım diye sor, allah korusun daha büyük bir kaza olmadan kurtulursun, Ayrıca kask takmadan da bisiklet kullanma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.