Şimdi Ara

218i Coupe m paket mi 320i sportline mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten insanı iki arada bir derede bırakan bir soru . Tıpkı 418 i 320i gibi.
    218i m 320i sportline ye göre düşük ağırlığı ve m le beraber süslediği tasarımıyla görsel olarak iddialı .
    320i ise dışarıda ki sade hatlarını korurken bile yeterince spor olmayı başarabiliyor ve 170 bg lik 1.6 ile performans olarak 218 i gerisinde bırakıyor.
    Yılda toplam 10.000 km yapılacağını düşünerek her iki aracı da göz önüne aldığımızda hangisini tercih edersiniz
    Fiyat olarak 218i m 140 320i sportline 150
    Tazminkar bir limit veren Coupe mi, performans için yaratılmış estetik bir Sedan mı
    Lütfen "onlara o kadar verene kadar 2.el .... alırım" gibi yorumlar yapmayın sadece buji ki araç 0 olarak karşılaştırılacaktır esen kalın

Benim görüşüm 2 serisi efsane E30 dan izler taşıyor fakat küçük hacimli motoru ağabeyi 3 serisi kadar iddialı işler yapabilir mi bilinmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bmw nin 1.5 lik 136 bgleri yurumuyor. Bana kalirsa 320i alin performansinin tadina varin en azindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 320i öneririm. Estetik olarak güzel araç istiyorsanız 418 de olabilir.

• Nejoz kullanıcısına yanıt
    218 de canlılık göstermeyen motor 4 de daha etkisiz olur diye düşünüyorum ve 320i 170 bg olmasına rağmen 418 den daha az yakıyor gerçek bir bmw 320i her haliyle o hissi size yaşatıyor

• Tesseract T kullanıcısına yanıt
    Abi eğer sürdüysen arabayı biraz anlatır mısın

• tutkunberk T kullanıcısına yanıt
    Hocam arac aile mi, bireysel mi? Amaciniz bir keyif arabasi almak ise 2, salt performans ve daha fazla alan icin 3 teecih edin. Bende 2 almayi dusundum kisa bir sure, ama daha sonradan brz'ye karar kildim. O motor o araca yakismiyor, hele 4'e hic yakismiyor.
    Ama 3 1.6 bir arac icin alabileceginiz en yuksek performansi sunuyor neredeyse. Ama 3 serisi benim icin goruntu anlaminda tatmin edici degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 18 Kasım 2016; 17:00:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.