Şimdi Ara

22 ağustos benzin zammı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu geceden geçerli benzine 11 kuruş zam gelmiş, zam öncesi depoları doldurmak sıcak fırsat sanırım,

• Motorine geldi mi o da mı bu gece yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simonmc

Motorine geldi mi o da mı bu gece yoksa?

Dün gecel geldi 8 kuruş
  • Memur maaşlarına da 3+3 zam geldi 2014 te
  • Şuan eski fiyat heralde bu geceden itibaren pahalancak değil mi yanlış anlamadık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce Kartal Opet'ten 100 liralık benzin aldım 4.81'den. Kredi kartının puanları silinmeden kulanmam gerekiyordu. İyiki bugün almışım. Yarın aynı paraya daha az benzin almak durumunda kalacaktım.
  • Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından geçerli olmak üzere 11 kuruş zam yapıldı. Motorinin ardından benzin fiyatlarına da zam geldi.

Yetkililer benzin fiyatlarına bu geceden itibaren 11 kuruş zam yapılacağını açıkladı. Benzinin fiyatı yeni zamla birlikte 4,92 liraya yükselecek.

http://www.aktifhaber.com/benzine-11-kurus-zam-geldi-841924h.htm

Yeniden 5 liraya yaklaşmış olduk.
  • En azından bu defa bahaneleri hazır: Dolardaki artış...
  • Bosverin benzini bugün kimler rabia isareti yapmis mursinin saglik durumu flan nasil bunlar onemli olan bizi duduklemisler bisi olmaz misira bisey olmasin

• lpg'ye gelmese keşkem
  • Hüloooğğğ!
  • Türkiyenin başına gelebilecek en hırsız hükümet varken zamlara alıştık artık. Adam çıkıp açıklamasında "mısırdaki olaylar vs varil fiyatı 103 den 113 oldu bunu yansıtacağız" diyor. Aynı zamanda 100 liralık benzinden 65 lira vergi alıyor. Bu fiyat artışlarını vergiden neden karşılamıyorsunuz o zaman hırsız soyguncular. İnsanlarda tahammül edecek sabır kalmadı gerçekten en azından bende..
  • Arabamı değiştirdim yeni araba aldım.Bu da benzinli ve dayanacak takatim kalmadı.
    Özel günler dışında artık araç kullanmayacağım.
    Bisiklet can yoldaşım oldu
  • Pompacının kılıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Pompacının kılıyız.

Onlara neden pompacı dendiğini her zamdan sonra tekrar anımsıyorum.
  • yazık bu memlekete...

sürekli bakın 2002 de daha kötüydük diye tehdit edip oy topluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

yazık bu memlekete...

sürekli bakın 2002 de daha kötüydük diye tehdit edip oy topluyorlar.

Çünkü Biz bilgi konusunda çok fakir bir milletiz. okadar bilgisiz okadar cahiliz ki paranın altından hesaplanması gerektiğini bilemiyoruz. Önemli değil sakız 10 yıl öncede 10 kuruştu şimdide 10 kuruş hesabı biz bundan yaparız hahaha çünkü biz çok akıllıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Türkiyenin başına gelebilecek en hırsız hükümet varken zamlara alıştık artık. Adam çıkıp açıklamasında "mısırdaki olaylar vs varil fiyatı 103 den 113 oldu bunu yansıtacağız" diyor. Aynı zamanda 100 liralık benzinden 65 lira vergi alıyor. Bu fiyat artışlarını vergiden neden karşılamıyorsunuz o zaman hırsız soyguncular. İnsanlarda tahammül edecek sabır kalmadı gerçekten en azından bende..

+1 En az yakan arabadan aldık binemiyoruz artık
    Ağzımı açsam ban yiycem susup katılıyorum..

• Hüloooğğğ!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

Bosverin benzini bugün kimler rabia isareti yapmis mursinin saglik durumu flan nasil bunlar onemli olan bizi duduklemisler bisi olmaz misira bisey olmasin

Can herhalde paradan daha kıymetsiz değildir değil mi? İnsanlar acımasızca Mısır da ve Suriye katlediliyor eğer buna karşı vicdanımızda herhangi bir sızı olmuyorsa kalbimiz kararmıştır.
    Bu arada zamlara karşı her türlüğü etkinliğe katılırız...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.