Bildirim
22 Saat Otobüs Yolcuğu...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hiç mi cevabı olan yok? -
gerekirse telefonunu felan sat ama uçakla git,çekilmiyor güven bana,ayrıca koltuk tv'leri hep bozuk oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Görgüsüz Hayvan
gerekirse telefonunu felan sat ama uçakla git,çekilmiyor güven bana,ayrıca koltuk tv'leri hep bozuk oluyor
usb girişleri de mi bozuk Tv izlemeyeceğim zaten -
22 saat ne ya, oha. -
27 saat otobüs yolculuğu yaptım. 1.5 paket sigara bitti,son molalara dogru peşpeşe yakıyordum işin zor kolay gelsin. -
internetten bak pembe olan koltuklar kız oluyo kızın arkasına otur SS bekliyoz pazar günü -
O koltuk arkasındaki cihazlar cok dandik. İçinde film müzik vs oluyo zaten, markası funtoro mu ne genelde netten bak ona göre düzenle filmleri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AlxLrk
Ucakla otobus ayni paradir bosa eziyet hem ucakta yanina hatun dusme ihtimali de var otobus gibi degil
Benim yanıma suriyeli bi herif düştü sürekli arapça konuşuyor yanındaki adamla ben şanssızım sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 4 saatlik yolda bittim dostum 22 saat nedir kıçına kramp girer tv ler bozuk koltuğunu yatırmaya kalksan arkadakiler laf yapar hiç çekilmez dostum yurtiçi heralde uçakla git çok pişman olursun -
10 saatlik yolu kaldıramadığım için uçağa binmeye başladım.22 saat
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X