Şimdi Ara

22'' WS monitörlerden hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce aşağıdaki monitörlerden hangisini tercih etmeliyim ve neden?

VIEWSONIC VX2245WM

(ipodum yok hatırlatırım)

Samsung 226BW

Yoksa şu anda benim aklıma en çok yatmış olan HP w2207v mi?

(kullanıcağım yer çok karanlık olacak gün ışığı neredeyse hiç almıycak)

Lütfen her hangi bir monitörü tavsiye etme sebebiniz kendinizde de bir tane bulunması olmasın...Ayrıca hangisini tavsiye edecekseniz nedenleriyle yazarsanız karar vermeme daha çok yardımcı olursunuz...

• Bir abim X360 da kullanıyor "Hp w2207v" modelini son derecede memnun...
  • hp le 226 bw ye bak forumda bi arkadaş hp yi inceleyece bu aralar takip et
    ama hp de hdcp desteği yokmuş
    samsungta var ps3 de bağlayacaksan 226 bw
  • Bu saatten sonra HDCP desteği olup olmadığıda bence artık dikkate alınmalı.
  • Ps3 vb filan bağlamıycam bu bakımdan hdcp desteği benim için bir öncelik değil. Daha önemli olan görüntü kalitesi netlik parlaklık...Bu bakımdan değerlendirirseniz sevinirim...
  • gelecek konsol devri ve hdcp cok onemli bi ozellik, ben 226bw yi tavslye ederm
  • incelememi oku istersen hp kullanıyorum ve odamda direk monitöre ışık alıyor ama söylenildiği gibi ayna gibi parlaklık yok...ha hiçmi parlaklık yok var evet ama abartıldığı kdr hiç değil..resmlerede bakabilrisin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • viewsonic vg2230 kullanıyorum genel olarak memnunum ancak ciddi bir backlight sorunu var , tabii sizin istediginiz model de varmıdır onu bilemem

ancak o üçü arasından ben samsung tercig ederim , bu modeli cok gusell...
  • quote:

Orjinalden alıntı: woswos72

incelememi oku istersen hp kullanıyorum ve odamda direk monitöre ışık alıyor ama söylenildiği gibi ayna gibi parlaklık yok...ha hiçmi parlaklık yok var evet ama abartıldığı kdr hiç değil..resmlerede bakabilrisin..

İncelemenizi okudum teşekkürler...Ben monitörü perdeleri 7/24 kapalı bir odada bir kullanıcam lambalarda açık olmıycak bu bakımdan yansıma sorunumun olucağını düşünmüyorum ancak yeri geldiğinde de perdeyi açtığında rahatsızlık vermezse güzel olur tabi. Ankara DFS'e gelmiş bu hafta oraya gidip bakıcam bende...
  • oradaki fotoların hepsi perde açık ve direk monitöre güneş ışığı vururken çekildi..artık yorumu sen yap.
  • 22" lik almak isteyenler birde Packard Bell in yeni 22 inchlik monitorlerinede baksınlar..

Ben bugün natulius alışveriş merkezinde kalyoncu firmasının ithalat ettiği samsung 2206 ve packard bell in 22 lik monitorlerini yanyana çalışır vaziyette gördüm.(2. katta bir show standı yapmışlar.19 inch ten 22 inche kadar tüm samsung ve packard bell monitorler show yapıyorlardı )
    Ve maalesef o çok güzel diye bahsedilen samsung 2206 monitorü 100 dolar daha ucuz olan packard bellin yanında sönük duruyordu (özellikle film kiliplerinde)..

packard bell 580 ytl civarında satılıyor netsipariş te
  • eğer para önemli diyosan packard bell benq hyundai falan alabilirsin... bunlar sanırım daha ucuz .. ama biraz daha marka alıcam dersen .. philips ,samsung ,HP ,wievsonic

ben samsung 226 bw kullanıyorum iyiki de almışım diyorum valla memnunum :. A panel (gerçi bu artık sorun değil ama )
  • Para benim için önemli değil ama viewsonicte aşırı pahalı oyüzden samsung ile hp arasında seçim yapıcam
    şu anda oklar hp'yi gösteriyor ama:)
  • Merhaba;

Monitör özellikleri ve fiyatlarına aşağıdaki linkler' den ulaşabilirsiniz.

LCD:http://www.aktaselektronik.com/main/products.asp?cat_ID=8&sub_cat_ID=34

CRT:http://www.aktaselektronik.com/main/products.asp?cat_ID=8&sub_cat_ID=33

Herkese iyi günler.

• ViewSonic görmeden kararını verme 2230 WM modelini aylardır hiç bir sorun olmadan kullanıyorum .Mükemmel bir monitor
  • IPod olmasa da ViewSonic 2245
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.