Bildirim
Hangi 17' Monitör
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sana lg 17" ekranı öneririm -
O ikisinin içinde Philips 107 e5 modelini öneririm ama bi 15$ daha verebilirsen hyundai Q770 flat öneririm manyak bir monitör sıfır radyasyon dış 15" kadar ama 17" internette bir araştır bak sen bu monitörü -
philipsi al derim... ben flat 107 t5 kullanıyorum... çok memnunum... -
107e5'i ben kullanıyorum çok güzel bir monitor tavsiye ederim -
ben 107x kulanıyorum ama sana tavsiyem kesinlikle 107t. -
hundai monitörü tavsiye ederim ..fiyatı da makul.. -
hımm ben sony kulanıyom ama hundai ve phılps de iyi kura çek aralarında . -
samsung -
philips -
keanu neden t tavsiye ediyorsun?tam da ben 107x almaya karar vermiştim bir problem mi yaşadın monitörle? -
yardımlarınız için teşeekürler sanırım philips alıcam. Bende tam 107x53 almaya karar vermiştim
KeanuReeves ne sorun yaşadın acaba... -
Samsung Syncmaster 753s
renk kalitesi gayet iyi.
Philips baya kaba görünütüsü kasası -
753s nin üstüne az daha para koy bence 753dfx al -
Philips iyidir. ama alternatif olarak Beko 17" Flat ı tavsiye ederim. hem flat hemde 1024*768 de 100 Hz i destekliyor. fiyatı 130 civarı -
bende philips öneririm çünkü philipslerin tüpleri samsung monitörlerden çok daha kaliteli -
bence samsungun netliği philipsle karşılaştırılamayacak kadar iyi, 753dfx, param olsa 757MB alırdım -
samsung var bende görenler ya bizde bundan alsaydık keşkem diyo..bilmiyorum.. -
Beko nun çözünürlüğü gerçekten yüksek 1600x1200/60hz destekliyor ama renk kalitesi nasıl acaba bilen varmı?? -
ben beko 17 flat kullanıyorum renk kalitesi gayet iyi.
Benzer içerikler
- entegre grafik nedir
- mini itx kasa
- ruxim nedir
- işlemci ghz arttırma
- palit ekran kartı alınır mı
- gtx 1650 ne zaman çıktı
- 5090 ti
- rtx 5070 ne zaman çıkacak
- kirin 9010
- en iyi ekran kartı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X