1680-1050 kullanıyorum daha önce lcd kullanmamaıştım bu yüzden görüntü farklılıkları dikkatimi çekiyor haliyle. Yazıların çevresinde hafif tonda kırmızılıklar beliriyor bunun bir nedeni var mı ? 22" normal bir durummu ? Ayrıca x64 vista ultimate kullanıyorum ve şöyle bir sorunum var; magic tune kurmama rağmen bu bilgisayarda açılamıyor gibi bir hata alıyorum anlamadım gitti. Sorunlar hakkında bilgisi olan varsa ve iletirse çok sevinirim...
Bende 32 bit vista kullanıyorum magic tune yüklü ama açılmıyor. sadece görev çubuğunda gamma diye simge var.
Aynen hatta kurduktan sonra bu sistem uygun değildir tune için diyor. üstelik x64 driver indirdim kurdum sitesinden. Birde benim kırmızılıktan kastettiğim yazıların altında sanki hafif gölge gibi kırmızılıklar var. Çözünürlükten dolayımı yoksa bir anormallikmi var anlamış değilim...
Ben çok lcd kullanmış ve bu monitörü bugün almış biri olarak söyliyorum bende kırmızılık yok.ha belki sen ilk defa lcd kullanıyosun ondan da olabilir alışman gerekebilir.Bu arada magiccolor diye bi özelliği var onu açıyo musunuz arkadaşlar?kullanıyo musunuz onu?
quote:
Orjinalden alıntı: MCkay
Aynen hatta kurduktan sonra bu sistem uygun değildir tune için diyor. üstelik x64 driver indirdim kurdum sitesinden. Birde benim kırmızılıktan kastettiğim yazıların altında sanki hafif gölge gibi kırmızılıklar var. Çözünürlükten dolayımı yoksa bir anormallikmi var anlamış değilim...
o magictune programının lcd ye bir faydası yok sadece ayarlamalarda biraz daha kolaylık sağlıyor bu arada ekranı biraz kullan bakalım geçecek mi olmazsa götür garantiye sor adamlara kafanda sorun işareti kalmasın rahat rahat kullanırsın...
Bende 2600xt ekran kartı var. Ati'nin en son çıkardığı sürücüde (birkaç ay önce en son versiyonuydu) problem vardı ve yazılar kırmızı çıkıyordu. Bunun üzerine Ati'nin sitesinden eski bir sürümünü bulup onu kurdum ve sorun çözüldü. Yani ekran kartı ile alakalı bir sorunun olabilir.
Bence monitörü başka bir bilgisayarda dene. Eğer sorun devam ediyorsa monitörünle alakalı bir sorundur.
gözlerinizde problem yok değil mi ? başka bir arkadaşınıza gösterip onaylattırın bence
arkadaşlar bugn vatana gidiyorum o monitörü almaya 1 kaç sorum var alırken pixel testini orda mı yaptırayım bide hemen veriyolar mı yoksa sonradan mı yolluyolar...???
Evet invida nın son driver kullanıyorum sanırım aynı şeyden bahsadiyoruz. Dediğin gibi önce farklı bir pc de denicem ardından devam ederse driver değişimine gidicem. Olmadı monitörü geri göndericem.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme