Şimdi Ara

23.000-25.00 arası araç tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arba almayı düşünüyorum bu konuda fazla bilgim olmadığından sizlerin tavsiyelerini istiyorum.
    aradığım araç aile için uzun süre kullanmayı planlıyorum benzinli dizel fark etmez 5-6 yaşlarında fazla yakmayan bir araç arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
    teşekkürler...

• linea
  • etrafımda fiat ile ilgili pek iyi şeyler duymadım o yüzeen korkuyorum fiattan başka tavsiyeleriniz olacak mı yoksa korkum yersiz mi ?
  • Bu parayla 2004-2005 model 1.6 motor Opel Astra Classic Comfort modeli alınabilir. Astranın G kasası.1999-2009 model aralığında bulunabilir.
  • Yaşadığın ili arabayı ne sıklıkla kullanacağını ve ailenin kilosunu yazarsan orta yolu buluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

Yaşadığın ili arabayı ne sıklıkla kullanacağını ve ailenin kilosunu yazarsan orta yolu buluruz

aydında yaşıyorum hafta sonları kuşadası söke gibi yerlere gitmek yılda bir de uzun yola gidecem yılda 10.000 km yakın yol yaparım aile şimdilik 3 kişilik ileride allah kerim
  • İstanbulda yaşıorum veya sık kullanacağım desen fiesta derdim ama durumuna göre şiddetle focus öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    40-47 bin arası araç tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Skoda Fabia veya Accent Admire 1.3 işinizi karşılayabilir. Kalite istemez az yakan bir şey derseniz Symbol de çok iyidir, 1.2 motoru çok az yakmakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 11 Ekim 2012; 20:33:09 >
  • 2005 Civic
  •  23.000-25.00 arası araç tavsiye
  • Astra - Focus - Megane 1
  • quote:

İstanbulda yaşıorum veya sık kullanacağım desen fiesta derdim ama durumuna göre şiddetle focus öneririm

Bende focus diyorum güzel temiz bir araç kaçmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

quote:

İstanbulda yaşıorum veya sık kullanacağım desen fiesta derdim ama durumuna göre şiddetle focus öneririm

Bende focus diyorum güzel temiz bir araç kaçmaz.

ilandaki nasıl değer mi biraz daha araştıralım mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-cok-temiz-orjinal-ford-focus-96409493/detay/

• Trend olması dışında fiziksel olarak güzel görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.