Şimdi Ara

23 BİNDEN 14 BİNE ÇEKMEK ÇOK MU ZORRRRR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslinda gayet inancliydim ki konularım bitti deneme cozuyorum ama ailem falan 20 binlerce yerlere bakıyor foruma giriyorum kimse cekemeyecekmis gibi konuşuyor kAfayi yedim lan

• quote:

Orijinalden alıntı: Dhgirls

Aslinda gayet inancliydim ki konularım bitti deneme cozuyorum ama ailem falan 20 binlerce yerlere bakıyor foruma giriyorum kimse cekemeyecekmis gibi konuşuyor kAfayi yedim lan

Çekebilirsin kardeşim.biraz eksiklerini görüp tamamla bu iş oldu bil.
  • Tek kişilik dev kadro
  • quote:

Orijinalden alıntı: LesAnders

Tek kişilik dev kadro
    çekersin tabi arkadaşım niye olmasın ki? netlerini bi yaz mesela ona göre yorum yapılsın
  • Mat denge 40 civarı matve biom hep iyiydi geçen sene bio 27. Bu yil denemelerde mat 40 civarı işte geo 24 fizik 22 kimya 23 24 civarı
  • Yukari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dhgirls

Mat denge 40 civarı matve biom hep iyiydi geçen sene bio 27. Bu yil denemelerde mat 40 civarı işte geo 24 fizik 22 kimya 23 24 civarı

kimya netini biraz daha artır. matı +45 yaparsan senin için daha iyisi olur
  • ulan millet 500 kdan 10 bine çekcem diyor sen 23 den 14 e çok mu zor diyon az güvenin olm kendinize :D
  • Fazla ümitlenme bu netlerle 30k ya dusersin
  • Yegese Y kullanıcısına yanıt
    Adamin moralini bozdun belkide boyle yaparak mutlu musun simdi zeka geriligi yasayan arkadasim ne gecti eline acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elitmatkara

Adamin moralini bozdun belkide boyle yaparak mutlu musun simdi zeka geriligi yasayan arkadasim ne gecti eline acaba ?
    konuyu harbiden ben mi açtım diye girdim 23 binim hedef 14.sen o netlerle 14ü cepte gör aynen 40 25 25 diyon daha ne yapacan full mü cekcen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elitmatkara

konuyu acan troll, yorumu atan elemanda farkinda ciddi bi konu olmadiginin

Dhgirls
  • wantefx kullanıcısına yanıt
    Insallah dalga gecmıyosundur bu ne ya herkes burda dalgaya alıyot
  • Dhgirls D kullanıcısına yanıt
    kardeş ben 30k dan 10kya diyorum senin dediğine bak. o netlerle rahat gelir.
  • Geçen yıl yaptığım sonuçhttp://i.hizliresim.com/jn2XPr.jpg çok zor değil yani
  • Dh de kiz mi olur trol oldugu acik
  • bigend B kullanıcısına yanıt
    neden olmasın?
  • karakaplan90 kullanıcısına yanıt
    Cok sag ol ya su an bu sonuc oyle bi gaz verdi ki bi de benim obp 91 daha da heveslendim su an tesekkur ederimmm
  • bigend B kullanıcısına yanıt
    Niye girmemiz icin erkek olmak mı gerek
  • prs1200 kullanıcısına yanıt
    İnsallah yaparız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.