Aslinda gayet inancliydim ki konularım bitti deneme cozuyorum ama ailem falan 20 binlerce yerlere bakıyor foruma giriyorum kimse cekemeyecekmis gibi konuşuyor kAfayi yedim lan
quote:
Orijinalden alıntı: Dhgirls
Aslinda gayet inancliydim ki konularım bitti deneme cozuyorum ama ailem falan 20 binlerce yerlere bakıyor foruma giriyorum kimse cekemeyecekmis gibi konuşuyor kAfayi yedim lan
Çekebilirsin kardeşim.biraz eksiklerini görüp tamamla bu iş oldu bil.
Tek kişilik dev kadro
quote:
Orijinalden alıntı: LesAnders
Tek kişilik dev kadro
çekersin tabi arkadaşım niye olmasın ki? netlerini bi yaz mesela ona göre yorum yapılsın
Mat denge 40 civarı matve biom hep iyiydi geçen sene bio 27. Bu yil denemelerde mat 40 civarı işte geo 24 fizik 22 kimya 23 24 civarı
Yukari
quote:
Orijinalden alıntı: Dhgirls
Mat denge 40 civarı matve biom hep iyiydi geçen sene bio 27. Bu yil denemelerde mat 40 civarı işte geo 24 fizik 22 kimya 23 24 civarı
kimya netini biraz daha artır. matı +45 yaparsan senin için daha iyisi olur
ulan millet 500 kdan 10 bine çekcem diyor sen 23 den 14 e çok mu zor diyon az güvenin olm kendinize :D
Fazla ümitlenme bu netlerle 30k ya dusersin
YegeseY
kullanıcısına yanıt
Adamin moralini bozdun belkide boyle yaparak mutlu musun simdi zeka geriligi yasayan arkadasim ne gecti eline acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: Elitmatkara
Adamin moralini bozdun belkide boyle yaparak mutlu musun simdi zeka geriligi yasayan arkadasim ne gecti eline acaba ?
konuyu harbiden ben mi açtım diye girdim 23 binim hedef 14.sen o netlerle 14ü cepte gör aynen 40 25 25 diyon daha ne yapacan full mü cekcen
quote:
Orijinalden alıntı: Elitmatkara
konuyu acan troll, yorumu atan elemanda farkinda ciddi bi konu olmadiginin
Dhgirls
wantefx
kullanıcısına yanıt
Insallah dalga gecmıyosundur bu ne ya herkes burda dalgaya alıyot
DhgirlsD
kullanıcısına yanıt
kardeş ben 30k dan 10kya diyorum senin dediğine bak. o netlerle rahat gelir.