Şimdi Ara

23999 TL Casper Excalibur G900.1160-bv60x-b Intel Core I7-11600h 16gb Ram 500gb Nvme Ssd 6gb Rtx3060

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.293
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Şimdi denk geldi bu da 20 K

www.vatanbilgisayar.com
    Victus by 16-d1041nt 12.Nesil Core i5 12500H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,Victus by 16-d1041nt 12.Nesil Core i5 12500H Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/victus-by-16-d1041nt-12-nesil-core-i5-12500h-8gb-512-ssd-16-1inc-rtx3060-6gb-w11.html
  • tahsin053 kullanıcısına yanıt
    Fiyat çok iyi değil mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

16 ram olsa tadından yenmezmiş ama bu fiyata 6 gb vram kacmaz. hem de 12. nesil. ihtiyaci olanlar çöksün. ekran karti kac watt acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _anthology_ -- 23 Ekim 2022; 21:30:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Isparta mağazasında var sadece

Forumda Isparta'da yaşayan 1 kişi bulamazsın üstad.

• O bilgisayar için bugün başka bir mağazadan Isparta yı arattık ekran arızalı dolasıyla o fiyata öyle bir ürün yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Paylaştığım dakikada bütün şubelerinde stok var gözüküyordu. Demek gören saldırmış. İstesem alırdım çok ihtiyacım da vardı ama hiç ilgilenmedim vatan evimin dibinde makineyi canlı inceledim ekranı rezalet. Ayrıca menteşeden acayip sallanıyor. Daha önce baktığım Victuslar da böyleydi. Komik gelebilir ama sırf bunun için almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin053 -- 24 Ekim 2022; 0:3:41 >
  • valla geçen hafta macbook air almasam alırdım muhtemelen.

• lord3 kullanıcısına yanıt

Bende aynı durumdayım. Ne durumdasınız keşke windows alsaydım dedirtti mi? Ben alismakta zorlanıyorum. Aklım öteki tarafa kayıyor

• saolonur kullanıcısına yanıt

Aklınızın çok kayacağı bir cihaz yok bu konuda. Siz oyun mu oynuyorsunuz?

• Oyun oynamıyorum. Em basitinden bi kopyalama işlemi yaparken bile zorlanıyorum. Kötü hissettiriyor 😀

Dün android telden video atmak istedim çok uğraştırdı mesela. Bi program yükledim ama hiç güvenilir gelmedi

• lord3 kullanıcısına yanıt
    Ben m2 air alıp üçüncü günde iade ettim. Cihaz tek kelimeyle efsane fakat 13.6inch benim işime yaramadı. 15.6 w11 i5’li bir laptop almayı düşünüyorum bf’de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 25 Ekim 2022; 17:50:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @crzyhntr @saolonur valla hocam alışır ya niye alışılmasın. benim emektar thinkpad artık docker, emülatör gibi işlerde yavaş kalıyordu aldım. henüz şirketin işlerinden sanallaştırma işlerine falan bakamadım ama araştırdığım kadarıyla herkes memnun. ekran konusunda evet küçük ama kaç senedir de 15" taşımaktan ninja kaplumbağaya döndüm :)) bence keşke iade etmeseydiniz. ben m2 almayı da düşündüm ama o farkla 16 gb ram aldım. aslında m2-16gb-512ssd almak isterdim ama şurası sadece 10-12 bin fark koyuyordu. başka sefere diyelim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.