Şimdi Ara

23gr tozu nası ayarlayabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • protein tozu aldım içinden bi ufak kap gibi bişi çıktı ama kaç gr aldığı falan yazmıyor
    23gr almam lazım nasıl ayarlayabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naacal -- 24 Ağustos 2008; 11:24:17 >

• o kadar problem degil, 23-28 gr bir ölçeğe tekabül ediyor. Ben egzersiz sırası ve sonrası için 1.5 ölçek alırım , daha azı ve fazlasını denemedim , bu ölçekle devam ediyorum. kilom 80, boy 1.80 . Diğer günler 1 ölçek alınabilir veya es geçilebilir.
  • şimdi baktım kabın altında 66cc yazıyor evde bi kap daha buldum 20ml yazıyor
  • 20ml. 23 gr. vermeyebilir. En iyisi çık bakkala orda ölç.
    quote:

Orjinalden alıntı: Naacal

şimdi baktım kabın altında 66cc yazıyor evde bi kap daha buldum 20ml yazıyor
  • Kutuda yazması lazım bir ölçekte kaç gr toz olduğu kaç gr protein olduğu.Örneğin bende var.Bir ölçek 29gr toz alıyor.Bunu 21gr'ı protein.Sütle karıştırınca 10gr civarı sütten geliyor + t21gr toz'dan geliyor.Toplam 30gr fazladan protein alıyorum hergün.Tabi egzersiz yaptıktan sonra.
  • Başlık sakat...

Narkotik çek sağa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DT

Başlık sakat...

Narkotik çek sağa.

• quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_catcher

Kutuda yazması lazım bir ölçekte kaç gr toz olduğu kaç gr protein olduğu.Örneğin bende var.Bir ölçek 29gr toz alıyor.Bunu 21gr'ı protein.Sütle karıştırınca 10gr civarı sütten geliyor + t21gr toz'dan geliyor.Toplam 30gr fazladan protein alıyorum hergün.Tabi egzersiz yaptıktan sonra.

o tozdan 23gr almam lazım 23gr protein değil:)
    ama kutudan çıkan ölçekte kaç gram falan alıyor bilmiyorum sonuna kadar doldurcam :D
  •  23gr tozu nası ayarlayabilirim?

23gr tozu nası ayarlayabilirim?

Bak bendeki 29gr'lık ölçek.Biraz fikir sahibi olmana yarar umarım.
  • genelde 10 gr oluyor o kaşığımsı şeyler ... onun üstünde yazar iyice bir kontrol et sapına falan bak
  • Toz deyince ben de beyaz arıyorsun sandım
  • Shadow_catcher saol benim ölçekte neredeyse aynı
  • Fotoyu çok yakın çekmişsin kova gibi geldi gözüme ne gramından bahsediyosun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.