Şimdi Ara

23k dayım. Mezunmu, yoksa 3 tercihten birisimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yorum yapsanız çok çok iyi olur merakım açısından..

mf3 23300 deyım. Diş hekimliği istiyordum. 3 tercih tek verdim. Mezuna kalmayı göze aldım hatta binevi kaldım.

Van diş yazdım 19500 ile kapatmış.
    Kıbrıs diş tam burs yazdım 20200 ile kapatmış.
    Elazığ diş yazdım, bu yıl yeni açılmış..

Gelme şansı varmı sizce, yoksa ders çalışmaya başlayayımmı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViVaaa -- 21 Temmuz 2015; 12:09:03 >

• elazığ diş olabilir bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekle bence iki gün daha.gelmez gibi duruyor ama tercih meselesidir. Kesin bir şey söylemek zor. Doğu tercihleri azalmış olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gün daha bekle sonuçlar açıklanacak zaten raad ol acele etme
  • soulfly86 S kullanıcısına yanıt
    inanki havalara uçarım kardeş yani sınavdan bir gün önce sınav geçsede kurtulsak falan diyordum. Şimdi 1 yıl daha çalışmak beni fena bozacak. İnş gelir :)
  • insan heyecanlanıyor be üstad
  • ViVaaa V kullanıcısına yanıt
    öyle kendine psikolojik bunalıma sokma elazığ gelmezse de hakkımda hayırlısı buymuş de mezuna kaldığında sıralamanı baya çekme imkanın oluyo 2k/5k arası çekebilirsin rahatlıkla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    zaten mezundum usta. İlk yıl 80 bindeydim. Bu yıl 23bine çektik. 3. yıl beni bayağı yıpratır. Ama dişe girmem lazım. Yani inceden bi saygınlığı var iş garantisi var allah affetsin ama maaşıda güzel. Tuttursam ilaç gibi olur
    hocam sen iyi çekmişsin keşke ftr odyoloji felan düşünseydin , bende mezundum ama bu sene pek çektiğim söylenemez 135k dan 80k ya çektim :/ ama bu sene tm den hazırlancam hem üni hem ygs/lys , 3.sene psikolojisi hiç çekilmez inşallah sana diş gelir

dostum ftr yi bayağı araştırdım 3 4 gün boyunca nette dolandım telefonlar ettim. Ama acayip soğudum. Pratikte çok güzel bir meslek yani meslek güzelliği itibarı olarak çok guzel bir bölüm sonuçta engelli insanların engellerini ortadan kaldırmaya çalışıyorsun. Ama hakettikleri değeri görmüyorlar. Fizik tedavi hekimleri fizyoterapistlere çırak muamelesi falan yapıyorlarmış. Üzücü yani
  • Elazığ gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90.nxmcnakka 9 kullanıcısına yanıt
    aga inceden umutlanmaya başlıyorum yav :) eyv
  • kardeş niye dişle kapattın ki.23 k ya çekmişken belki daha fırsat bulamazsın.Bence seneye kaldın.Odyoloji var,ftr var ,mühendislikler var bir sürü.
  • MuhammedAlparslan kullanıcısına yanıt
    bu mesaji okuyan hemşire arkadaşlarımdan özür diliyorum ama benim en uyuz oldugum meslek hemşirelik açıkçası. Yani tüm kahrı onlar çekiyor tüm işi onlar yapıyor emir altındalar üstüne üstlük hastalardanda bi ton azar işitiyorlar. 3 4 gün araştırdım ftr odyoloji, onlarda bir nevi hemşire. Misal iskelet sisteminde bir kusur bulunan hasta fizyoterapiste degil fizik tedavi doktoruna gidiyor. Doktor reçete yazıyor ftr ciye gönderiyor. Gene işi ftr ci yapıyor ama işin döneridir saygınlığıdır artısıdır hep doktora gidiyor. Hastada beni doktor iyileştirdi falan diyormuş. Acayip zoruma gitti ortak. Ondan sadece diş hekimliği yazdım
    Sen bilirsin tabi.Bazılarına göre itibar önemlidir.Ben o kadar takmazdım itibarı.Paramı alayım.Adam gibi çalışayım.Gerisi umrumda olmazdı.
  • MuhammedAlparslan kullanıcısına yanıt
    Sende haklısın dostum bakalım artık yaptık bir hareket, inş pişman olmayız
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.