Şimdi Ara

24 DBI lık anten alıcam Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelilkle merhabalar konudanda anlaşılacağı gibi ben NETMASTER 24 DBI WIRELESS ANTEN-GRID(OUTDOOR) anten alıcamda acaba bu 24 DBI lık anten kaç metre çeker çarşıda oturmuyoruz tokilerdeyiz adana ayamızın altında yani çarşıdan 1 saatlik uzak yerlerde oturuyoruz tam karşımızda en azından 3 km de m1 real var benim umudum o wireles anteni aldıkmı bu reali çekebilmesi tam karşımızda real var 3 km uzaklıkta o reali bir alırsa içinde herşey realin bilirssiniz cinemaxdan tut aklına gelmeyen şeyler var o gün gitttim gene reale 20 tane wireles şifresiz çekti içindeyken ben bu anteni alırsam acaba reali çekermi tam karşımızda real ve aramızda ne apartman var ne bişi var hiç bişi yok ?

Kare bölmeli anten dağınık sinyal sistemi ile çalışması için tasarlanmıştır. Alanı yansıtıcıların odak noktasına göre ayarlanmıştır. Bu anten yüksek kazanç sağlar, uzun mesafelerde çalışır, hafiftir ve rüzgar direnci yüksektir.
    Teknik Özellikler
    Kazanç : 24 dBi
    Tip : Grid
    Konnektör : N, Female (Dişi)
    Frekans Aralığı : 2.4 Ghz
    Empedans : 50 Ohm

Ürün Özellikleri :

Garanti Süresi (Ay): 24
    Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır.
    Yurtdışına Satış : Yok
    Stok Kodu :BD9820
    Mağazaya Eklenme : 18.08.2008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihatnuroglu -- 4 Ocak 2010; 10:01:43 >

• Anlamadığım nokta dbı miktarı artıkça kalite artar mantığının güdülmesi.

Dbı yükseldikçe açı değişir ve sinyal duruma göre beklenenin aksiine düşebilir.

Yükek dbı iyi sinyal alabilir anlamına gelmez...
  • Senin alıcın kadar verici cihazında uzak mesafeye yayın yapabilmesi önemlidir. Bu işi karşılıklı yapmak gerekir yoksa 3km ilerdeki sifresiz yayını alamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.