Şimdi Ara

24 Model Sedanlar ve Audi A3?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 24 model sıfır olarak araçlara göz atıyorum. SUV modelleri iyice araştırtırdım ancak sedan arabaları daha çok beğendiğimi söyleyebilirim. Belirlediğim 3 araç Honda Civic, Hyundai Elentra ve Peugot 508 Allure. Bu üçü arasında biraz daha Honda Civic ağır basıyor. Ancak bir audi hayranı olarak A3 sportsback'inde bütçem dahilinde olduğunu söyleyebilirim, yine 24 model. İkinci aracım olacaktır ve uzun bir süre kullanmayı planlıyorum, daha çok şehir içinde ve çoğu zaman tek kişilik olarak. Audi işin içine girince, en ucuz modeli olsa bile kafaları karıştırıyor. Öneri ve fikirlere açığım, teşekkür ediyorum.

• 508 allure donanım alma imkanı varsa tabiki 508 alın. Civic, elantra ve a3 e fersah fersah üstün gelir. 3üde c segmenti

Şanzımandan bi kere ömürlük olacak. Ben 1 kere kullandım sportif his veriyor güzel araç alınıp binilir (cam baya yatık ve tavan gözlerinizin önünde bitiyor araba sarıyor gerçekten sizi)

Adblue depo sorunu yoksa eğer alınır

Donanım olarak bilemeyeceğim fakat allure kötü değildir 508 de genel olarak kötü değil. Audi kullanıcısı olarak 508 alırdım ben. A3 de olsa sıfırda olsa hayır yani 508 sınıf olarak üstün

E bide çıtasız kapılı arabaya binin gelmişsiniz hayata bi kere. şoför kapınızın camı açıkken kapıyı açıp kapatmak güzel his verir hahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 8 Aralık 2024; 4:24:49 >
  • Yıl sonu olduğu için araba sayıları az gerçekten bazı modeller bulunamıyor. Ay sonunu bekliyorum bayilerden aldığım bilgiye göre, biraz ne bulursam onu alacam hesabına gelebilir o yüzden uzun bir liste tutuyorum, ama yine de bir sıralama oluşturuyorum.

• Öbürleri arasında 508 segment olarak daha yüksek baştan. Bulursanız onu alın kesinlikle. DQ-200'lü Audi A3 alınacağına EAT8'li 508 alınır.
  • Uzun süre kullanım planı + daha çok şehir içi + tek kişi = Civic
    508 almak için bir sebep yok segment her şey değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.