Şimdi Ara

24 saatte oyun programlama kıtabı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce iyimi 24 saatte oyun programlama kitabı

• sayı tahminide bir oyun hem 24 saatte gerekmez zorlarsan 24 sn bile yetebilir
  • bende var 24 dakika içinde bir daha bakmamak üzere kenera koycağın bir kitap tavsiye etmem
  • bence iyi
  • çok saçma böyle bir kitap mı var yoksa.
  • İstersen game maker ve benzeri programlarlar 1 saatte oyun geliştirirsin mesala ben denedim:S.Yaptım internete yaycaktım ama sonra boşver dedim:S.Çünkü çok saçma birşey yaw:S. fazla uzattım

şunları bil yeter

OpenLG Bilgisi
    C/C++/ ve benzeri bir yazılım dili hem nesneye yönelik hem Kontrol etmeye yönelik olmalı çünkü (arabayı sağ sol yaptırma falan filan,silah ateşleme vs..)
    Ayrıca Grafikleri hali hazırda netten bulmayacaksan 3dMax Veya benzeri profosyonel grafik geliştirme yazılımı::S
    Ve gidip NFS,CS yapmaya kalkışacaksan Ömrünün birkaç yılını feda etmen gerekir(Yani tek başına olmaz)

hadi bye

• göz boyama bunlar aldanmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet yaparsın, yılan, sayı bulmaca, sayısal loto, işte tepeden sandık düşer sen adamı sağ sola harekt ettirisin vs.. basit şeyler işte. Prof. nel oyun yapman için yazılımcılık dışında 3d işlerinede girmen lazım.
  • soliter yaparsın lan belki al al
  • biraz ağır bi kitap. c++ bilmek gerekiyor anlamak için. 2 boyutlu oyunlara değinilmiş. programlama konusunda en ufak bir bilgin yoksa bence hiç alma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medeor -- 19 Nisan 2008; 19:50:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.