Şimdi Ara

24 yasinda tipa baslamak askerlik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • simdi 24 yaşındayım tıpa baslıcam askerlik aralık 2022ye kadar tecil edebiliyorum okul haziran 2023 te bitiyo.simdi benim sorum bu durumu göz önünde bulundurup kayıt yapmama gibi bi durumları olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle bir şey olmaz ama 28'den sonra okuyor olsan da askere çağrılabiliyorsun, sıkıntı çıkabilir, ama o zaman, şu an değil.
  • Daha önce üniversite okudunuz mu? Okumadıysanız bu süreçte ne yaptınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 29 yaşında nerede ne yaptığın önemli değil askerliği yaptırıyorlar diye biliyorum..
  • 24 yaş çok geç tıp için tüm hayatını yer iyi düşün derim

• ben ikinci üniversiteden 29 yaşında mezun oldum, ondan sonra askere gittim ys olarak. iki gün önceki tek ders sınavından geçersem de 3. üniversiteyi 34 yaşında bitirmiş olacağım.

hiç de geç değil.

okulu bitirip gitmek istersen imkan var. yok değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: merik and sago

29 yaşında nerede ne yaptığın önemli değil askerliği yaptırıyorlar diye biliyorum..

Yanlışınız var hocam yüksek lisans veya doktora yaparsanız eğitiminize devam ediyorsunuz 34 yaşa kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O süreçte bedelli askerlik çıkmazsa okulun yarıda kalma ihtimali var .. Hemde uzun dönem askerlik .. Benim en yakın arkadaşıma da aynı mevzu oluyordu .. Şansına bedelli askerlik çıktı ..

Tavsiyem şimdiden bunları düşünme .. Okuluna odaklan ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Designer* -- 24 Temmuz 2017; 11:16:37 >
  • Living Toy L kullanıcısına yanıt
    Su an kamu yonetimi son siniftayim ama birakcam tabi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.