Bildirim
240 BİN BARAJI EK PUAN OLAYI
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O nasıl ek puan la 278.245 kişi öne atmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Meslek lisesi öğrencileri arasındaki sıralama.
-
Cidden ilginç bir durum. Ancak siz ek puanınızla yerleşeceğiniz için mantık olarak baraja takılmamanız gerekiyor.
Bence ÖSYM'yi arayın.
Ayrıca şu an benim merak ettiğim siz tercih yaparken nasıl yapacaksınız? Sonuçta tüm başarı sıralamaları ek puansız. İnternette ek puanlı başarı sıralamasını bulamadım. Hangi üniversite tutuyor anlayamıyorsunuz. -
Son çare olarak, bütün üniversiteleri sıralayacağım galiba.Sıkıntı şu ki: Gelmeme ihtimali var. 3.seneye kalıp,inek gibi çalışmak kalıyor geriye.
Ege iktisat yaz ikinci öğretim -
-
İktisat, işletme, kamu gibi bölümlere ailem sıcak bakmıyor. Tabii ki Türkiye şartları da söz konusu.Seçilen mesleğin geleceği var mı? :D
-
Sen ne istiyordun hacı -
Yazıcaz artık birkaç yer. Makine,mekatronik vs. -
Sıralamalar 10K'ya kadar oynar diye söylentiler var. 10-15K öteleride yaz gelebilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X