< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayy82 -- 25 Haziran 2021; 10:14:53 > |
25.06.2021 Getir Yemek 1 sipariş verin ikinci sipariş 30 tl indirimli
-
-
Sipariş üst limiti yok da alt limitle ilgili bir şey demiyor.
-
Teşekkürler hocam -
getire güven olmaz. zaten zırt pırt 25 20 veriyor biraz bekleyince
-
bu saçmaliklara niye başladı bunlar? ilk sipariş alt limiti ney, 30 tlnin alt limiti ne, bunların bilgisi yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
bu saçmaliklara niye başladı bunlar? ilk sipariş alt limiti ney, 30 tlnin alt limiti ne, bunların bilgisi yok.Sepete 27,95 TL tutarında ürün atınca kampanya aktif olabiliyor.
Sanırım alt limiti yok.
-
Alt limit 20 tl -
30 TL yi her restoran da kullanabilir miyiz yoksa yine belli restoranlarda mı?kullananlar yazabilir mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: zamir84
30 TL yi her restoran da kullanabilir miyiz yoksa yine belli restoranlarda mı?kullananlar yazabilir mi?Geçen ki kampanya da saçma sapan 2 restoran vardı. Birisi midyeciydi alt limit 50 TLydi. Pişman oldum bir daha da getir kampanyasına katılmak için 2 kere düşünürüm
-
quote:
Orijinalden alıntı: dermani06Geçen ki kampanya da saçma sapan 2 restoran vardı. Birisi midyeciydi alt limit 50 TLydi. Pişman oldum bir daha da getir kampanyasına katılmak için 2 kere düşünürüm
Alıntıları Gösterilk kampanya da aynı durumu yaşadım ama bu hafta sonu olan kampanya da tüm işletmelere kampanya açıktı hocam.
-
Ikinci verilen siparişin de bugün verilmesi şart mı acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: SoNKaLe
Ikinci verilen siparişin de bugün verilmesi şart mı acaba?Evet şart.
-
Her restoranda geçerli hocam denedim -
2 dk arayla 2 sipariş verdim. 2. siparişim 35 TL idi, 30 TL düştü ve 5 TL ödedim. İki alışverişin de online olarak ödenmesi gerekiyormuş. Bilgilendirme için teşekkürler.
-
2.sipariste indirimin tanımlanması için ilk siparisin bu kampanya seçilerek verilmesi şartı var aksi takdirde indirim tanımlanmaz anlaşılan o. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tugay Y.2 dk arayla 2 sipariş verdim. 2. siparişim 35 TL idi, 30 TL düştü ve 5 TL ödedim. İki alışverişin de online olarak ödenmesi gerekiyormuş. Bilgilendirme için teşekkürler.
İstediğiniz Restaurant tan verdiriyor mu belirli yerler mi? Bide 2.siparişte alt limit varmı yoksa Restaurantın kendi limitimi geçerli acaba 40-50 den aşağı bi yerde kalmadı buralarda gerçi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 21 Haziran 2021; 17:18:55 > -
Zaten 2 sipariş toplamında 15+15= 30 tl indirim alıyoruz. ( Benim bulunduğum yerde bir sürü restoranın %50 indirimi var)
Fiyat olarak karlı değil fakat istediğin restorandan aynı miktarda indirimli sipariş verme avantajı oluyor. -
Kampanyaya tıklayınca direk anasayfaya attı, daha önce alışveriş yaptığım yerel bir restaurantı seçerek ilerledim. Zaten ilk siparişi geçerken ödeme ekranında kampanya kısmında görünüyor, oradan kontrol edebilirsiniz.
-
20 TL'lik sipariş verdim bekliyorum gelecek mi diye hiçbir şey gelmedi bana. Şartlarda da yazmamışlar bir şey.
-
Alt limit 20TL sipariş verdiğim gibi anında hesaba tanımlandı altlimitsiz 30tllik kod
Yıllardır yemeksepetinden şöyle kampanya görmedim. Kazandıkları paraların haddi hesabı yok. İnş getirden daha sağlam rakipler de çıkar da yemeksepeti tekeli kırılır
|
getire güven olmaz. zaten zırt pırt 25 20 veriyor biraz bekleyince |
Verdiği 30 tl 3 dükkan da geçiyor.Onlarda normalde 15 lira indirimli restorantlar. Yaptıkları üçkağıtçılık.Sadece şu mağazalarda geçer diye baştan belirtmemişler. |
Getiryemek tam bir acemilik ve üç kagitcilik örneği. İndirim yapan puanları düşük restorantlar kampanyada. Bilseydik sadece bu restoranlar var tabiki sipariş vermezdik. Kendi kaybediyor haberi yok |
zamir84 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Geçen ki kampanya da saçma sapan 2 restoran vardı. Birisi midyeciydi alt limit 50 TLydi. Pişman oldum bir daha da getir kampanyasına katılmak için 2 kere düşünürüm |
Benzer içerikler
- madame coco battaniye 1 alana 1 bedava
- beşler nostalji sucuk
- bim kokoreç fiyat
- bim parfüm erkek
- afyon eko sucuk yorumları
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X