Şimdi Ara

25 - 35.000 TL Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    25000 - 35000 tl aralığında araç bakıyorum.
    Elbetteki Türkiye şartlarında her açıdan ekonomik ve dayanıklı olmasını istiyorum.
    Bu noktada Uzakdoğu- Amerikan - Avrupa Olmak üzere 3 kıtanın araçlarını karşılaştırıyorum.
    Genel olarak Uzakdoğu araçlarının dayanıklılığının daha üst düzey olduğunu düşünüyorum. Ancak benzinli
    motorlar genelde fakat benzinlinin de uzun vadede ekonomik olduğunu düşünüyorum...
    Elbetteki estetik, güzellik önemli ancak daha önemlisi masraf çıkarmaması ve yakıt tüketimi.
    Boyut olarak Sedan olmasını isterim elbette ancak HB de olabilir hatta SUV da olabilir
    bahsettiğim şartları karşılaması durumunda.
    Benim için hasar kaydı elbette önemli ancak ne olup bittiğini gerçekten biliyorsam,
    hasarın giderildiğini biliyorsam ve sorun gerçekten ortadan kaldırıldıysa fiyatta daha uygunsa
    problem olmaz.
    Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar marka model önerilerinizi yaparken açıklama yaparsanız sevinirim. örneğin polo diyorsanız yaşını kilometresini özelliklerini fiyatını örneklerini de yazarsanız çok açıklayıcı olur.
    Önceliğimiz sedan yada hb. vede güçlü sportif tasarım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rea_x_death -- 23 Mayıs 2017; 14:2:24 >

• Nedense sana i20 veya i30 al diyesim geldi
  • birazdan Colt tavsiyesi gelecek , önceden çağıralım
  • Madem cagirmislar, butcenizin maksimumuna 2012 colt bulabilirsiniz veya nadir de olsa 2014 manuel attrage bulunabilir.

Hayirli gunler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xtrail veya Sorento Ex al mitsubişi coltun üzerinden geç Ha salona klima alacaksan mitsu oneririm malum yaz geldi sıcakta oturulmaz
  • 25-30 arası tertemiz, genç ve dizel bir Palio bulabilirsiniz.
  • Mazda 3
    Swift 1.5at
    Cruze
    Focus hb
    Jazz
    Polo 1.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 26 Mayıs 2017; 22:18:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.