< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
25 Yaş Üstü Neslin Hayatının Kayması

-
-
YENİLECEKLER VALLAHİ BİLLAHI YENİLECEKLER!
CEHAPELİ ŞİRKET ahem...
Hamza sürünüyoruz işte ne olacak. Bizi anti natalizm falanda kurtarmaz.
Bitmişiz biz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaymağı yemişler bize posası kaldı.
-
Antinatalizm çocuklarımızı kurtaracak işte
Dedemle ananeme icimden küfür etmekten yoruldum omg full nefret ve kin doluyum onlara üst nesillere sövmek günlük aktivitem oldu
Kurtarmayacak.
İnsanları ne kadar evlilikten, çocuk yapmaktan soğutursan soğut, engeller koy yine o nüfus artacak.
Bunu aşmanın tek yolu artık farklı gezegenleri kolonize etmek.
Antinatalizm aynı şekilde insan soyunun tükenmesi içinde tehlike. Bu önümüzde olan 20-30 sene çok kanser olacak. Her geçen sene daha sıkıntılı dönemler oluyor 2017'den beri. Daha da artacak. Belki nükleer savaş bile çıkabilir Çıkmaz diyordum ama illa ki o bombalar bir gün kullanılacaktır.
-
Asgari ücret 17 ama 17 bin veren yer yok ki
Ben Opette çalışıyorum yol parası vermiyorum yemeğimde aylık şuan 450 lira ( knor hazır çorba 10 lira yarım ekmek 5 lira ) bide açık vermediğim için aylık şuan 26 bin alıyorum elime net 25 bin lira geçiyor mesai yaparsam net kazanç 32 bin lira falan oluyor
Buraya gelmeden öncede başvurduğum yerlerde asgari ücretten fazla veriyordu
Kanka yapma gözünü seveyim ben zaten kendi çocuğumu kurtarayim diyom bana ne elin çocuğundan herkes uresin isterse benim isime geliyor ureyenler ben kendi çocuğumu koruyam bu ulkeye bu dunyaya getirmeyem de gerisini millet bilir
Ben de diyorum ki doğmayacak çocuk sadece biyolojik olarak sürecin tükenmesi olarak değerlendirilir.
Çözüm çocuk yapmamak değil az yapmak. Ancak asıl sorun Dünyada olan gelir ve kaynak eşitsizliğini ortadan kaldırmak.
Dünyanın aç kalmasına sadece %5'lik zümre neden oluyor.
Bugün Avrupanın ödü kopuyor siyahi erkekler gelip kızlarımızı, karılarımızı alıp çatır çatır alıp götürecekler diye, orta doğulu araplar gelip ülkemizde islamı yayacaklar diye.
Neden oluyor bunlar? Avrupa zengin ve bu zenginliği avrupa bu ülkelerden çalarak elde etti.
Kaynakların adil dağıtılıp kullanılması gerekiyor. Sen çocuk yapmayabilirsin belki ama çocuk yapmamak sadece kafayı kuma gömmektir. Adamlar ileride sana normal dana inek eti yedirmeyecekler. Böcek ye diyecekler, sentetik et ye diyecekler.
Sebep olarak ise inekler osuruyor ozonu deliyor diyecekler ama kendilerine bağlı fabrikaların çektiği suyun anasını ağlattığı toprağın suçunu yine tüketiciye yükleyip aradan çekilip gidecekler.
Telefon üreticileri diyor ki tüketiciler ellerinde olan eski telefonları rafa koyuyorlar plastiğin artmasına neden oluyorlar :D
Bozuk olmayan bir şeyi niye atalım? Piyasaya sen her sene gidip telefon satmak için 6 ayda bir model üretiyorsun ne gereği var? Bir telefon veya bilgisayar üretiyorsun 5 sene ömür biçiyorsun. Önceden bilgisayarlarda bu ömür 15 seneyi buluyordu windows xp bitince 12 ve 10 seneye sonrasında 7 seneye kadar düşürdüler.
Parçadan bahsetmiyorum bak donanımsal hiçbir şey yok cihaz takır takır çalışıyor ama yazılımsal desteği kesiyorlar, 5 yıl sonra parça tedarik edemiyorsun.
Yani demem o ki adamlar kar hırsından senin koynuna girecek kadını aldılar, cebinde ki telefondan verilerini çekiyorlar, yiyeceğin yemeğe alacağın nefese kadar her halta karışıyorlar kısacası tanrıcılık oynuyorlar. Ancak bunun sorumlusu olarak biz faniler olarak gösteriyorlar.
-
+1
Ha birde rezerv alan yasası saçmalığı çıkardılar baska ülkelerde farklı bir hali var.
Devlet gücüyle kafasına estikleri gibi tasınmazını elinden alabiliyorlar ve devlet seni istediği bir yere gönderebiyor.
Komunizmden ne farki kaldi ki bunun shsbsb
Geçen sene yeni telefon, tablet ve bilgisayar aldım böyle keyiflenmeye çalışıyorum. Gerisi kalanı zaten sürünmece dediğin gibi.
-
-
Güncel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son up
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ppppppppain
Katılıyorum. 25 yaş üstünde olupta hiç bişeyi yoluna koyamamış insanlar da var benim gibi mesela
-
Hamza neden bu kadar haklısın
Harbiden ağa. Okumayanlar, okumak dışında rota çizenler iş güç sahibi oldu. Okulu okuyup bitirenlerde okuduğuna göre iş bulamıyor. Nasıl bir tezatlıktır bu. Gelecek nesiller daha kötü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Realistim çünkü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- sağ ayak baş parmak hissizlik
- zeytinyağı rengi neden turuncu olur
- yanlar 2 numara saç
- saçı ıslak gösteren ürünler erkek
- vaşak insana saldırır mı
- penis nakli
- indirimler ne zaman başlıyor
- exxen de neler var
- çay emojisi
- galaxy unpacked
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X