Şimdi Ara

250 TL Intel Pentium E5200 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yaz indirimi ile satın almış olduğum oyunları oynamak amacıyla bir ekran kartı almak istiyorum. Ancak hangi ekran kartının bilgisayarımın diğer donanımları ile uyumlu olduğunu bilmiyorum. 250 TL'ye kadar olan ekran kartlarını karşılayabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. :) Özellikler:
    OS: Windows Embedded 8.1 Industry Pro 64-bit (6.3, Build 9600) (9600.winblue_gdr.140221-1952)
    Language: Turkish (Regional Setting: Turkish)
    System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
    System Model: G31M-ES2L
    BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
    Processor: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs), ~2.5GHz
    Memory: 4096 MB RAM
    Available OS Memory: 4094 MB RAM
    Page File: 1797 MB used, 3704 MB available
    Güç Kaynağı: Casper WIN-400PS Max. Output Power is 400W
    Ben gözüme bunu kestirdim ancak uyumlu olup olmadığını bilmiyorum. Cevaplarsanız sevinirim.
    Msi 2gb Nvidia Gt730 N730-2gd3v2 Ddr3 128bit Hdmi Dvi 16x (pcie 2 - n11.com
    Herhangi başka bir bilgiye ihtiyacınız olursa lütfen sorun.

• Furkanturan97 F kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/asus-amd-radeon-r7-250-2gb-128bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-r7250-2gd5-p-BD805721
    bu ekran kartı daha performanslı

gt 730 un bencmark skoruna bakın 1570
    http://www.futuremark.com/hardware/gpu/NVIDIA+GeForce+GT+730/review

r7 250 ise 2730 puan almış
    http://www.futuremark.com/hardware/gpu/AMD+Radeon+R7+250/review

üstelik yukarıda linkini verdiğim kart güncellenmiş şimdi daha da performansı artmıştır.

• Cevabın için çok teşekkürler ancak bu ekran kartları benim sistemim ile uyumlu mu onu bilmiyorum söylersen sevinirim
  • Furkanturan97 F kullanıcısına yanıt
    ekran kartının uyumsuzluğu diye bir şey yok. güç kaynağı ve işlemci yetersizliği diye bir şey olabilir ancak.
    senin 400w psu bu kart için gayet yeterli.işlemcin düşük
  • güç kaynağınız 400w değil 12v kanalından 15a veren bir model.

250 TL Intel Pentium E5200 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

işlemciniz de güçlü değil.yaz indiriminden aldığınız oyunlar büyük ihtimal güncel oyunlardır ve o oyunları elinizdeki işlemci ile düzgün oynayamazsınız.o sisteme alabileceğiniz kartların biri sizin de düşündüğünüz gibi gt730'dur diğeri de r7 240'tır.

• Çok teşekkürler yani bu iki ekran kartından birini alsam diğer donanımlar bakımından sıkıntı olmaz sanırım.Cs go,max payne 3,van helsing 2,Skyrim benzeri oyunlarım var bu ekran kartları nasıl bir sonuç verir bir bilginiz var mı acaba?
  • ben de yorum yapayim o seviye islemcilere herkes 240 oneriyor 730'dan biraz daha performansli.max payne 3'u ben 6850 crossfire varken oynamistim o yuzden 240 nasil oynatir bilemem ama ayar kisarsan oynatmasi lazim bir de cozunurluk onemli 1080p olursa kart yigilir pek 1080p karti degil.diger dedigin oyunlari rahat oynayabilmen lazim tabi yine cozunurluk onemli.psuyu hallederiz ucuz bisi oneririz ama islemci o seviyedeyken 260 360 bile alsan kartin bir hayrini goremezsin o yuzden 240 al sen artik ne kadar idare edebilirsen ondan sonra sistemi yenile daha da para harcama bu sisteme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam işinize karışmak gibi olmasın da bu seviyedeki ekran kartları gerçekten bu paraları hak etmiyor. Belki biraz daha bekleyip ekran kartına vereceğiniz paranın üzerine 200-250 TL daha koyup 8gb ram ve A8 7600 APU ve anakart alırsanız hem işlemci performansını 2-3 katına çıkartmış olursunuz hem de gt 730'dan daha iyi bir oyun performansı elde edersiniz. E5200'ın, GT 730 gibi acayip düşük seviye bir ekran kartının bile en fazla %80'ini kullanabileceğini düşünüyorum.
  • Cevap için sağol.Haklısın hocam ben zaten biraz daha idare edip sıfırdan bilgisayar almayı düşünüyorum
  • Sıfırdan sistem toplayın elinizdeki sisteme ne yaparsanız yapın sizi tatmin etmeyecek bahsettiğiniz oyunlarda problem yaratacaktır sadece ekran kartı ile durumu kurtaramazsınız

Şuan bütçe müsait değil dersenizde 2.elden q9.. serisi herhangi bir işlemci ile amd 7850 veya onun seviyesinde bir ekran kartı alarak bir süre idare edebilirsiniz.
  • darboğazcilara bakma al r7 250 yi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.