Şimdi Ara

25000-30000 TL Arası Aile arabası Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

25000-30000 TL arası bagajı geniş arabaya ihtiyacım var. Şu an 2006 model grande punto aracım var onu satıp, acil bir şekilde bu arabayı almam gerekiyor. Ancak kafam karışık opel astra sedan 2008 1.3 cdti, opel meriva, honda city 2008, cheryy tiggo vs. gibi arabalara baktım ama tam karar veremedim. Acil yardım bekliyorum sizlerden teşekkür ederim.

• hocam saydıklarınızdan birisi değil ama ford focus 2006 2007 tdci da düşünün derim.
  • 31bin tl civarına honda City aldım, 45000km 2009 model hatasız, araç oldukça konforlu, motor sesi yok denecek kadar az, ev taşıdım ordan oraya koşturdum ortalama tüketimim 6.5lt, 1.4 i-vtec motor var. B segment sedan bir araç uzaktan bakınca küçük görünüyor ama bagaj hacmi gayet fazla, koltuklar rahat. Birde direksiyon elektrikli oldukça hafif ve konforlu, tek negatif tarafı (daha önce hem büyük araçlar kullandığımdan da olabilir) araç çok hafif olduğundan çok oturaklı gibi gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisZ3nci

hocam saydıklarınızdan birisi değil ama ford focus 2006 2007 tdci da düşünün derim.

Teşekkürler ona da bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: drberk2

31bin tl civarına honda City aldım, 45000km 2009 model hatasız, araç oldukça konforlu, motor sesi yok denecek kadar az, ev taşıdım ordan oraya koşturdum ortalama tüketimim 6.5lt, 1.4 i-vtec motor var. B segment sedan bir araç uzaktan bakınca küçük görünüyor ama bagaj hacmi gayet fazla, koltuklar rahat. Birde direksiyon elektrikli oldukça hafif ve konforlu, tek negatif tarafı (daha önce hem büyük araçlar kullandığımdan da olabilir) araç çok hafif olduğundan çok oturaklı gibi gelmiyor.

Bilgi için teşekkürler içimi rahatlattı biraz
  • 2005-2006 vectra olabilir

2007 nissan primera da olabilir konsolu severseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deorro4 -- 21 Ağustos 2014; 11:38:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 1.6 TDCİ 109 240 FOCUS GHIA bulursanız 32 ye kaçırmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada honda city nin parçaları fiyat olarak nasıldır? Servisinde sıkıntı yaşar mıyım acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thunder15 -- 21 Ağustos 2014; 14:46:07 >
  • 2006 focus tdci aracım var.Tek ben kullanıyorum.9 yıldır tık demedi.181.000 de.Parçaları da bol ve ucuz.servis sıkıntısı çekmiyorum.öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantomedera -- 21 Ağustos 2014; 15:18:44 >
  • Ben ford mondeo dizel otomatik buldum bir tane şimdi onu düşüyorum ama hyundai santa fe de aklıma geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.