Şimdi Ara

25000 TL'ye bravadan sonra binilecek araç tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yerine şehiriçi kısa km'ler kullanımım olduğu için öncelikle benzinli (lpg'yi ben takacağım), lpg ye sorunsuz uyumlu
    güvenliği yüksek, bagajı ve iç mekanı geniş, az yakan bir araç arıyorum
    mpv tarzı araçlar öncelikli, nissan note, seat altea, ford c-max, renault scenic olabilir.
    alternatif düşüncelerinizi bekliyorum
    cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler

• hyundai i30 güzel araç aklınızda bulunsun , ben birçok inceleme ve yorumları araştırdım gerek internette gerek dergilerde , tek eksi yorum otomatik şanzımanın 4 oranlı oluşuydu , başka hiçbir olumsuz özellik duymadım sorunsuz bir araç
  • Bravadan sonra yeni bravo güzel olabilir. Tam olarak kriterlerine uymasada bence aklında bulunsun derim...
  • temiz dizel denk gelirse o da olabilir tabii, ama lpg öncelikli olduğundan i30 bagajı yetmeyecek gibi
    bravada en büyük sıkıntı uzunyolda stepneyi yanıma alınca bagajda yer darlığı idi, çocuğun eşyası bitmiyor malum :P
    yeni bravolar da hoş ama fiat almayayım diyorum, marka değiştirsem iyi olacak
  • 2001 brava kullanmışsınız
    bende almayı düşünuyorum
    araç hakkında detaylı izlenımlerınızı buradan yazarmısınız?
    satışı zor oldumu?
  • Arastırma yapmıs biri olarak mazda 3 - alfa romeo 156 - opel astra hb bakabilirsin. Bu 3 arabada bence ideal. Opel piyasası itibariyle biraz daha öne çıkıyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ogretmenden-model-yukseltmek-icin-satilik-lpg-li-opel-astra-53440559/detay/ gibi.
  • brava düşünüyorsanız full olanını öneririm yani elx (2 hava yastığı, klima, belki abs)
    bende sx vardı, tek hava yastığı, klima
    tüm bravaların kronik sorunları vardır. hararet göstergesi arızası (kafasına göre iner çıkar. 3 yıl önce aldığım gece hararet ibresi çıktı, araca okey veren ustayı gecenin 12'sinde getirttim, sadece ibre hatası olduğu ortaya çıktı, ama 3 yıl indiiiiiii çıktııııı :( )
    amortisörleri sert, yol tutuşu iyidir. her çukuru hissedersiniz.
    bagajı büyütmek için arka diz mesafesi kısıtlanmıştır. arkada oturanlar sıkışabilir.
    lpg ye uyumludur, iyi bir montajla sıkıntı yaşamazsınız, ben 30000 km kullandım sorunsuz, motor arıza ışığı olmadığı için bu derdinizde olmaz
    şöfor tarafı güneşliğini indirdiğinizde sadece italyanca yazılar görürseniz, o araç ithal araçtır, yerlilere oranla daha kaliteli oluyor
    bazı parçaları anlamsız pahalıdır, bir ara forumda organize olup fiata mail bombaladık, hepimizi tek tek aradılar ama somut bir sonuç alamadık
    kullanması çok keyifli, gürültülü çalışan motorunun sesi gaza getirir insanı
    kronik sorunlarla uğraşırım, parça fiyatları sorun olmaz derseniz sınıfına ve parasına göre süper araçtır, ama ben bir daha brava almam
    yine de bazı şeyler nasiptir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knopix2626 -- 10 Temmuz 2011; 23:44:39 >

• bagaj hacmi istiyorsanız megane 2 sedan , opel zafira gibi araçları da düşünebilirsiniz uygun olur aileniz için
  • şehir içi kısa mesafeler kullanacaksanız lpg önermem. zira araç ilk önce benzinle çalışıyor belli bir motor sıcaklığına gelene kadar benzin tüketiyor sonra lpgye geçiyor. eğer mesafe kısa ise benzin tüketiminiz çok olacaktır.
  • satışını sormuşsunuz, unuttum. hiç zor olmadı, ama fahiş bir fiyat da istemedim.
    internete bile vermeden, bir arkadaşımın komşusu talip oldu.
    tatile gidip geldim o ara, başka arabalara da bakmış, be gelince tekrar aradı ve araçı aldı.
    satılmayacak mal yoktur, fahiş fiyata "enayi" aramıyorsanız :)
  • ayda 800 km şehir içi yaparım, yılda 5-6 kez uzun yola çıkarım. yıllık ortalamam 12000 km.
    dizel olabilir ama çooook temiz ve ilk sahibinden olursa, malum 2.el dizel araç almak epey riskli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.