Şimdi Ara

250bin euroya yunanistandan ev almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 yıl orda yaşarsam eu pasaportta cepte.

gezerim adaları mpaklavadaki ( baklava) yerim orda.

250bin euroya yunanistandan ev almayı düşünüyorumLondonist Investmentsyoutube
    #goldenvisa #yunanistan #yatırım Yunanistan’ın sunduğu Golden Visa (Altın Vize) programı, AB'deki en popüler yatırım vizesi programlarından biridir. Yunanistan’da yaşamanın ve orada bir gayrimenkul yatırımı yapmanın pek çok faydası var. Golden Visa (Altın Vize) faydalarından bazıları şunlardır: • Başvuru öncesi orada yaşamak zorunda değilsiniz. • Vizeye eşinizi ve 21 yaşına kadar olan çocuklarınızı dahil edebilirsiniz. • Tüm aile üyeleri için Schengen Bölgesi'nde seyahat etme özgürlüğü sunuluyor. • Vizeyi alabilmek için birden fazla yatırım seçeneğini birleştirebilirsiniz. • Yatırım amaçlı gayrimenkul kiralama imkanınız oluyor. Londonist Investments olarak bu alandaki uzmanlığımız ve tecrübemizle yanınızdayız. Nitelikli uzmanlarımız ihtiyacınız olan tüm yardımı size sağlıyor. Daha detaylı bilgi için deneyimli danışmanlarımızla iletişime geçebilir, Avrupa Schengen Bölgesi’nde özgürce seyahat etmenin keyfini çıkarabilirsiniz! https://londonistinvestments.com/
    https://www.youtube.com/watch?v=6HlopSCTrSk

• Hocam siz zaten yurt dışında değil misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lil suffer kullanıcısına yanıt

yurtdışındayım ama arap ülkesinde :)

ya burası bana yallah dediği an soluğu tr de alırım.

greencarda başvuruyorum 5tir çıkmıyor.

irlanda dil okulu çok uzun ve uğraştırıcı ve işin sonunda eu pasaport oluyor sadece.

japonya desen o da aklımda ama dili çok zorlayabilir.

başka seçenek yok alternatif bulmalıyım.benim derdim çocukların önünü biraz olsun açabilmek.

• turkiye disinda her ulkeye gitmek isteyenler ayrilirsa biz de rahat yasariz.iyi fikir

yunanistan a git ve kalabalik bir meydanda ben turkum diye bagir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 17 Mayıs 2022; 19:55:12 >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt

2006 da kıbrısa gittim 2007 de, türkiye ve kıbrıs dışına çıktım. hala dışardayım.15yıldır dışardayım ve türkiyeye sürekli para yollayıp ülkemi destekliyorum. tam tamına bugün 8000 dolar türkiye hesabıma transfer yaptım o para türkiyede artık. sen gitmemize rağmen rahat yaşayamadıysan daha yapacak birşeyim yok.

sanırım sen barbarsın ve insanları da barbar sanıyorsun. yunanistanda linç olacak sanıyorsun.geçmişte yunanlarla karşılaştım ve hiçbirşey olmadı ellerini sıktım. yunanistanda adama 5€ bahşiş atsam komşi sen istiyor beglava demeye bile başlar. zira 2009da makedonyada "sen istiyor geğlin" diyerek ohrid de bana eskort ayarlamaya çalışıyordu makedonlar. tr de süper yaşama şartları olsa bunlara gerek kalmazdı emin ol. bende çok meraklısı değilim ama biraz da mecburiyetten. herkes ingiltereye amerikaya gidiyor, onlar bizim çok mu dostumuz. 1.dünya savaşında çanakkalede kime karşı savaştık. şimdi onların dilini öğreniyorsun işe girebilmek için sonra da aldığın maaş belli.

• Fransa vatandaşlık veriyor lejyonerlik yapmak isteyenlere tabi ama size göre uygun değildir çoluk çocuk varmış malum.

• portekizi seçerdim. daha kolay vatandaşlık mülk yoluyla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gatherer G kullanıcısına yanıt

Hocam İspanyolca konuşan ülkeler de parayla vatandaşlık veren ülke var mı bilginiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Gatherer

portekizi seçerdim. daha kolay vatandaşlık mülk yoluyla.

: Malta vatandaşlığı AB üyesi ülkelerde ve İsviçre’de yaşama, çalışma, eğitim alma gibi fırsatlar sağlıyor. Ayrıca, ABD dahil 167 ülkeye vizesiz seyahat ayrıcalığı da sunuyor.

Malta’da vatandaşlık başvurusu için 3 yatırım şartı şöyle:

Malta hükümetine en az 650 bin Euro hibe yapmak

• Malta’da en az 350 bin Euro değerinde konut almak. Alternatif olarak ise, 5 yıllığına konut kiralamak. Kiralanacak konutun ise yıllık tutarının en az 16 bin Euro olması gerekli.

• 150 bin Euro tutarında 5 yıl vadeli Malta devlet tahvili yatırımı yapmak.

3 şart aynı anda mı yoksa 3ünden 1i mi olmalı? 167 ülke diyor. WOW

• Gatherer G kullanıcısına yanıt

800bin dolarlık babka hesabı göstersem ve gidip türk market açsak oluyor mu yani? tr de olsam giderdim danışmanlık firmasına.sabah akşam yurtdışına gideyim diyen gençler biraz bilgi verin

250bin euroya yunanistandan ev almayı düşünüyorum

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 17 Mayıs 2022; 23:3:6 >
  • Mobidik kullanıcısına yanıt

asgari ücretin en az 1500$

işsizlik oranı ve enflasyonun en fazla %5

dili mümkünse ingilizce olan

yeni zellanda,irlanda,kanada gibi bir ülke lazım bize.yunanistan tüm avrupa kapısını açtığı ve yakın ülke olduğu için ve 250bin euro az olduğu için cazip.

dünyadan kopuk biyer arasam türkmenistana gidip harem kurarım orda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 18 Mayıs 2022; 0:6:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.