Şimdi Ara

256 sandığınız adsl aslında 128

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 256 sandığınız adsl ler aslında 128 hızında
    tt bill gates le anlaşma yapmış netten indirdiklerini windows olduğundan büyük gösteriyor
    inanmayanlar run a regedit yazıphkey current user a girip net mb biggeri silsin
    dosyalarınızın gerçek boyutlarını görün

• çok ilginç bi iddia yav.olur mu öle şey.bir sürü linux kullanıcısı var onlar anlardı durumu o zaman.bence sallamışsın celebrant
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogencer

çok ilginç bi iddia yav.olur mu öle şey.bir sürü linux kullanıcısı var onlar anlardı durumu o zaman.bence sallamışsın celebrant

sallamadım dediğimi yap görürsün ve de aslında tüm cd ler 400 mb bunu da ispatlayacam
  • yok yaaaa. Başka derdin varmıydı kardeş senin.
    Milleti sen salakmı zannettin. O kadar professiyonel kullanıcılar. hepsi salak mı yaa. hiç mi fark edemiyolar. Yapmayın kardeşim. Bunların hepsi uydurmaca.
    Arkadaşalr bakmayın bunun dediğine. Uyduruyooo
  • 256 hız dan bahsediyorsun, ama dosya boyutları olduğundan büyük diyorsun? Ne alaka? Hız la dosya boyutlarının ne alakası var?
    Ben bir şey anlamadım, ayrıntılı bi açıklama yapsan?

• Ya banada oldu arkalr 800mb die bastığım trainstopping filmi 399 mb indi....

Ama gecen hafta 24 film indirdim 2 si bole oldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sainteagle

256 hız dan bahsediyorsun, ama dosya boyutları olduğundan büyük diyorsun? Ne alaka? Hız la dosya boyutlarının ne alakası var?
    Ben bir şey anlamadım, ayrıntılı bi açıklama yapsan?

sallıyom işte ciddi olsam donanim a networke yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebrant -- 24 Mart 2005, 10:31:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    128 GB mı 256 GB mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: celebrant

quote:

Orjinalden alıntı: ogencer

çok ilginç bi iddia yav.olur mu öle şey.bir sürü linux kullanıcısı var onlar anlardı durumu o zaman.bence sallamışsın celebrant

sallamadım dediğimi yap görürsün ve de aslında tüm cd ler 400 mb bunu da ispatlayacam

400mb dıosun?? ee ben pekı bu cd ye nasıl oluoda 720 mb dosya yazabılıorum??
  • hyr aslında 256 görünen 2048 ama windows şimdilik demo kullandırıyor...
  • sımdı arkadas dıcekkı.sızın dosyalarınız aslında 700 mb degıl..mıcrosoft sızı kandırıo..aslında o dosyalar daha kucuk.mp3 ler 500kb
  • quote:

Orjinalden alıntı: zero01

hyr aslında 256 görünen 2048 ama windows şimdilik demo kullandırıyor...

• Aslında bizim GB olarak bildiimiz terimler KB hatta Bilgisayarın içinde kurulu olduğunu sandığımız İşletim sistemleri gerçekte yok HATTAA What is Matrix üleeaayn
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZoGeL®

sımdı arkadas dıcekkı.sızın dosyalarınız aslında 700 mb degıl..mıcrosoft sızı kandırıo..aslında o dosyalar daha kucuk.mp3 ler 500kb

evet mp3 indirdiğin zaman onları klp uzantısı ile indiriyor ama indirme bittiği an windows onu mp3 formatına ceviriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: celebrant

quote:

Orjinalden alıntı: ZoGeL®

sımdı arkadas dıcekkı.sızın dosyalarınız aslında 700 mb degıl..mıcrosoft sızı kandırıo..aslında o dosyalar daha kucuk.mp3 ler 500kb

evet mp3 indirdiğin zaman onları klp uzantısı ile indiriyor ama indirme bittiği an windows onu mp3 formatına ceviriyor

aşmış bu adam

• ulan arkadaş bu millet iyice sapıttı.Başka işiniz yokmu kardeşim sizin.Hastamısınız manyakmısınız.
  • Aslında biz O2 solumuyoz O soluyoz microsoft onu O2 gösterttiriyo
  • dalgasına yazdım ama çok ciddiye alındı
  • böyle bir şey mümkün olamaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Aslında biz O2 solumuyoz O soluyoz microsoft onu O2 gösterttiriyo

sen bakıp okuduğun şeyin gerçekten var olduğunu mu düşünüyosun yoksa , onlar sinir hücrelerinden çok düşük voltajlı bir elektrik akımı aslındaa...
  • yaaw amma herks atladı yaa. Bu herif burdakileri salak zannediyo herhalde. daha dün gelmiş hemen olay yaratmaya çalışıyo. allah Allah
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.