Şimdi Ara

256 TL Paloroid Turbo D4 Android 6.0 KVK Garantili Akıllı Telefon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
19.958
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ram konusunda bende aynı fikirdeyim. 1gb olsa tamam açar belki temel işlemler sorunsuz olur ancak 512 mb ram ile zaten o cihaz bence çalışamaz. Yani 256 TL yi yolda giderken yere düşürmek ile bu cihazı almak arasında fark yok.
  • Fotograf kalitesi iyi olsa alinir. O niyetle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paraniza yazik olur. Annemde lenovo s580 var, 1 gb ramlı o bile çok agırken bu ne haldedir tahmin edemiyorum...

• Almayın şu çöpleri diyecem biri sırf sivrilmek için cevap yazacak. O yüzden ne haliniz varsa görün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 yılında zte marka android telefonum vardı vodafone den almıştım onun da ram i 512 mb idi 12.5 sene olmuş vay be çöpün âlâ sı olmuş

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Android Go ile bu cihazı kıyaslamak adaletsiz olur, Go tarafında işletim sisteminde önemli kırpmalar var ve bazı uygulamaların da Go özel sürümleri mevcut, bu sürümler doğrudan geliştirici tarafından sunulduğu için örnek verdiğiniz uygulamalardan daha tutarlı çalışacaklardır diye düşünüyorum.
    Fiyatına diyecek bir şey yok fakat bu bütçede sıfır cihaz almak bence mantıklı değil, diğer arkadaşların dediği gibi 2. el cihazlara yönelip, yeni batarya ile daha iyi performans almak daha mantıklı olacaktır.
    Ayrıca -sanırım daha önce paylaşılmıştı- Hiking A1 modelini gördüm, 1 GB belleği var ve Android 7 ile geliyor, ekranı da daha büyük. Fiyatı -bu üründen %40 daha pahalı- 350 TL civarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 25 Mayıs 2019; 19:40:21 >

• 2.el temiz cihaz bakın

• 2014'te Htc One V kullanmistim. 512mb ram 1500mah bataryasi vardi ve gayette kullaniliyordu. Sadece sayfalari web surumde calistirmak isteyince biraz gecikiyor kasiliyordu. Bu fiyata bedava telefon.

• Eğer bu cihazın 3.5mm kulaklık girişi varsaki vardır tabiiki uygun fiyat, sadece mp3 çalar olarak kullanılsa bile yeter, Sony 10 senelik mp3 lere adamlar 200-300 çekiyor malum sitelerde ikinci eline, Android de varki bunda güzel müzik zevki elde edilebilir, tabii iç malzeme kalitesi verdiği ses kalitesi nasıl o muamma

• quote:

Orijinalden alıntı: zimilanga

Eğer bu cihazın 3.5mm kulaklık girişi varsaki vardır tabiiki uygun fiyat, sadece mp3 çalar olarak kullanılsa bile yeter, Sony 10 senelik mp3 lere adamlar 200-300 çekiyor malum sitelerde ikinci eline, Android de varki bunda güzel müzik zevki elde edilebilir, tabii iç malzeme kalitesi verdiği ses kalitesi nasıl o muamma
    Bu cihaz önce kendini açacak, sonra medya uygulamasını açacak, sonra da takılmadan mp3 dinletecek öyle mi? :)

Mp3 çalar dediğiniz alet 2 saniyede açılır, bir pille günlerce de şarkı dinletir tık demeden.

Elmayla armutu birbirine karıştırmamak lazım. Bu telefondan ne ana telefon, ne yedek telefon, ne de mp3 çalar olur.
  • memis0051 kullanıcısına yanıt
    Bende wildfire s kullanmıştım. Ama o zamanla kıyaslamamak lazım. 512mb ram ile şu anda hiçbirşey yapılamaz

• Hayatımda daha 1 gb üstü rame sahip olamadım ama whatsappta falan hiç takılma yaşamadım. Oyun falan oynamıyorum tabii ki. Sahibinden, letgo, banka uygulamaları vb gibi uygulamalar da gayet iyi çalışıyor. İki telefonum var biri moto g 2014 model diğeri iphone 5. Kamera, oyun falan derseniz hikaye tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: cevahiroglu

Hayatımda daha 1 gb üstü rame sahip olamadım ama whatsappta falan hiç takılma yaşamadım. Oyun falan oynamıyorum tabii ki. Sahibinden, letgo, banka uygulamaları vb gibi uygulamalar da gayet iyi çalışıyor. İki telefonum var biri moto g 2014 model diğeri iphone 5. Kamera, oyun falan derseniz hikaye tabii.
    Heh ben tam da bunu demek istiyorum. TV'de satılan JAVA işletim sistemli cihazlar bunu rakibi e onlardan daha fazla iş göreceği kesin. En azından bir whatsapp kurup mesajlaşabilme imkanı tanır. Kendim Xiaomi mi 5S kullanıyorum cihaz yağ gibi akıyor. Herkesin bütçesi bir değil. Herkes kullanılmış ürün almak da istemiyor. Bu tarz insanların temel ihtiyaçlarını görür.
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Fetö soruşturmalarından sonra ikinci el telefon almak risk bence. Sıkıntılı geçmişi olur, başına iş alırsın sonunda kurtulursun belki ama kafanda saç kalmaz. Allah korusun.

• Lan cihazın turbosu varmış, takılırmı hiç

• Ucuz diye bütün sosyal medya şifrenizi konuşmalarınızı 3. Parti firmalara teslim etmenin manası yok. He önemli biri değilsiniz kim napsın sizin watsap konuşmanızı ama bozulsa tamir ettirilemeyecek telefona ucuz diye para vermeye gerek yok bence.

Lazımsa Nokia n73 satayım size, bundan iyi olacağı kesin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rebellion87

Ağır Çöp normal uygulamalarda bile kasar.Whatsapp açsan bile kanser eder.Ne idüğü belirsiz marka en ufak arıza da çöpe atarsın.250 lira deyip geçme bu zamanda çok kıymetli para.

200 liraya temiz S3 alırsın mesela yıllarca işini görür ya da 250 liraya note 2.Bilen biliyor zatende.fazla anlamayan arkadaş varsa yine uyarayım...
    Merhaba 250 tlye note 2 varmı bildiğiniz temiz? Almak isterim.
  • Bu telefon bu paraya telefon arayanlar için çok uygun.Yukarıda bu ram ile yok açılmaz yok arama bile yapmaz vs diyenler olmuş hepsi hikaye,whatsapp+hafif uygulamalar ile kullanılır.En kötü ne olur telefonu her sabah güne başlarken yeniden başlatır ram i temizlersiniz sorunsuz kullanırsınız.

• kolombiya venezuela gibi fakir guney amerika ulkeleri icin uretilmis sanirim alim gucu dusunce turkiyeyede geldi. yazik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfunak -- 12 Mayıs 2019; 13:19:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.