Şimdi Ara

256 TL Paloroid Turbo D4 Android 6.0 KVK Garantili Akıllı Telefon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
19.958
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 dk mı almadı siz alacak olduktan sonra telefon çok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rebellion87 kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın sanki biraz yanlış anlaşıldım gibi hissettim. 2. el telefon hakkında hiç bilgim yok o yüzden siz yazınca soruyorum. Ayrıca sahibinden de daha önce dolandırıldım o yüzden pek sıcak bakmıyorum varsa buradan referanslı üyelerden olabilir. Zira satan kişiyi tanımam etmem. Bir de telefonu alırken neye dikkat etmeliyiz aldık 2 gün sonra cortlamasın. Ben hiç 2. el telefon almadım şimdiye kadar. Şuan xiaomi redmi pro kullanıyorum. İkinci bir telefona ihtiyacım var bir süreliğine çok ta para vermek istemiyorum. Yedek olarak yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

-Ne idüğü belirsiz marka-
    https://tr.0wikipedia.org/wiki/Polaroid
    https://polaroid.com/about-us

1937'den beri varolan bir marka, sırf siz duymadınız diye mi ne idiği belirsiz oldu? 2 yıl KVK garantisi var niye çöpe atasın? Burada paylaşılan tüm ürünler yerine ikinci elde daha iyi alternatifi bulunur o halde sıfır fırsat paylaşmayalım? Gözünüzü seveyim her gördüğünüz ürüne çöp demekten vazgeçin. Her ürünün, her fiyat seviyesinde alıcısı vardır. Fiyatlandırması yanlış yapılmış ürün vardır, çöp ürün yoktur. Bu tip yorumları yapanların genel özelliği hayatlarında o ürünü bir kez dahi kullanmamış olmaları, yani tamamen önyargı

Alıntıları Göster
    Hocam 512 mb ram diyor. Şimdi bunu övmek giriş seviyesi deyip f/p olarak benimsetmek çok yanlış olur.

Benim evimde yedek hatlardan sms almak için kullandığım iki adet telefonum var. Biri Nokia 1100, diğeri bunun muadili Galaxy ace. Abi galaxy ace 7 yıllık cihaz ama telefonu açtığım gibi kasıyor, 5 dakikada kendine geliyor. Sms geliyor, tıklıyorum 1 dakikada açılıyor. Fakat 12-13 yıllık nokia 1100 ise tıkır tıkır. Galaxy ace ile 1 sms alana kadar Nokia ile 5-6 tane sim kart tak çıkar yapıyorum.

Şimdi ben senin bilginle yarışamam, sen bu konularda benden çok ileridesin. Fakat fiyat bazlı bir ürün paylaşacaksan niye Nokia'nın 2012-2013 Symbian modellerinden biri değilde bu? Program kuramayacaksak android almanın mantığı nedir? Neden temiz ikinci el bundan daha randıman alabileceğimiz Symbian bir Nokia değilde, program kuramayacağımız habire kasacak bir Android öneriyorsun?

Ben hiçbir zaman çöp vs demem ama bu telefonu almak parayı çöpe atmaktır. Parayı çöpe atana kadar, fazla parası olmayan kullanmasın abi. Şimdi burada yorumunu beğenenler ne seni yanıltsın nede bu telefonu almaya kimseyi ikna etmesin.

Bu telefon alınmaz arkadaşlar.

• zatrox kullanıcısına yanıt
    Hocam ben taaa fi tarihinin Sony ericsonn mini telefonuna Android 4 yükledim kitkatt watsapp müzik programları İnternet radyosu alayını harika şekilde kurdum kullanıyorum bunun yanında onun özelliği çok daha kötü birşeyi kullanmadan yorum yapma bence çok da iyi performans verir, surround özelliği fm radyosu vesairesi de varmış telefonun, müzik çalar için almak isteyenler için 10 numara düşünmeden alabilirler çok yeterli olacaktır üstelik 1400 mah pil bu boyuttaki profesyonel mp3 çalarların çoğunda yok, Androidli özelleştirilebilen bir cihaz daha ne olsun, haber veren arkadaşa teşekkürler

• 250 daha koyun bunu alın bari, sağlık önemli sinirden kanser olmayın 250 TL için. Akıllı telefon kullandığınızı Bi nebze hissedersiniz.
    2 GB ram, full hd ekran 3000 mah batarya. 494 tl

• Öyle 250 tl daha fazla koyup telefon önermek veya samsungun 2. elini al demekle bu işler olmuyor... 250 liralık 1 gb lık RAM e sahip sıfır telefon bulursanız konu açıcının önerdiği sıcak fırsata karşı bir fırsat ortaya koymuş olursunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 12 Mayıs 2019; 22:39:49 >
  • Bu olsa neyse

http://www.polaroid-latam.com/co/product/polaroid-cosmo-m2/

• şu başlık gerçekten komik bir hal almaya başladı
    arkadaşlar 512 mb ramli android telefon kullandınız mı siz
    şu anda kullanamazsınız işletim sistemi hepsini yer
    benim 512 mb telefonum varken android 2.3 e geri dönsem mi acaba diyordum
    ki uygulamalar da ona göreydi o zamanlar rahatça ram sömürmüyordu

sıfır buhar motorlu araba bulsanız şu anda 20.000 tlye alcak mısınız
    20.000 tlye sıfır araba göster o zaman falan mı diyeceksiniz
    ayağını yerden keser abi yeter işte falan mı diyeceksiniz
    vallaha aynı şey

yukarıda arkadas bir telefon açılmıyor nokia açılıyor falan demiş doğrudur
    symbian daha az kaynak tüketir çünkü ama android öyle değil en çok kaynak tüketen işletim sistemi android
    mesela 512 mb microsoft işletim sistemi falan olsa yine en azından whatsapp falan çalışır dersin
  • ucuza ne çok telefon varmış. misal şunu 365 liraya alasım geldi iş hattı için. menüsü hızlıymış. whatsapp çalıştırsa yeter.

https://www.youtube.com/watch?v=rqEbTcbbGCw

• polaroid diye geldim fakat linklerde onno çıkıyor!

onno ne yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhordata

polaroid diye geldim fakat linklerde onno çıkıyor!

onno ne yahu?
    Ürünün orjinal adı polaroid hocam hatta içindeki yazılım da polaroid onno diye marka bastırmışlar üstüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 14 Mayıs 2019; 19:21:31 >
  • Hiç kullanan yorum yapabilecek arkadaş yok mu ? Ürünün eleştirilmesine hak versem de bu fiyata android 6 destekleyen telefon almak bence çok iyi. Almayı düşünüyorum kenarda dursun öylesine. Tuşlu telefon alsak zaten hemen hemen bu para. Kassa da donsa da acil bir durumda günü kurtarır gene.

• urun.n11.com
    Onno Mobile M3(k.v.k Garantili) 8gb Hafıza Kart Hediyeli - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/onno-mobile-m3kvk-garantili-8gb-hafiza-kart-ve-boyama-kitabi-P309584301

bu linkte 249 tl ve yorumlara bakılırsa alanlar pek memnun.fazla uygulama yüklemeyen kişiler için kullanılabilir.kasma veya donmadan bahseden de görmedim.akıcı diyorlar.

edit.kargo parası da varmış.7 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi universty3 -- 15 Mayıs 2019; 0:49:0 >

• Ben annem için bir tane aldım. Beğenirsek babama da bir tane alacağım. Bu fiyata bu özellikte telefon hem de 2 yıl kvk garantili bence bedava. Paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simplycity

Ben annem için bir tane aldım. Beğenirsek babama da bir tane alacağım. Bu fiyata bu özellikte telefon hem de 2 yıl kvk garantili bence bedava. Paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum.
    Geldimi hocam telefon, nasıl çıktı?

• imei için alınabilir. Malum ötv ve pasaport kaydı muhabbetlerinden sonra...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

Geldimi hocam telefon, nasıl çıktı?

Alıntıları Göster
    Evet geldi. Babama verdim kullanıyor ve çok memnun. Anneme de aldık bugün bir tane daha. Yaşlılar için ve ikinci telefon olarak kullanacaklar için ideal bir cihaz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: simplycity

Evet geldi. Babama verdim kullanıyor ve çok memnun. Anneme de aldık bugün bir tane daha. Yaşlılar için ve ikinci telefon olarak kullanacaklar için ideal bir cihaz bence.

Alıntıları Göster
    Sonunda önyargısız gerçek bir tüketici yorumu. Teşekkürler hocam geri dönüşün için. Uygulamaların orjinalleri yerine aşağıda paylaştığım hafif versiyonlarını kullanırsanız çok daha fazla verim alırsınız
    https://forum.donanimhaber.com/android-cihazlar-icin-hafif-uygulamalar--138150205

Newpipe VLC player destekli ve düşük bellekli cihazlarda vlc player harika işler çıkarıyor. Youtube videolarını böyle izlemenizi öneririm

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Bence bizim üreticilerin çakallığı olabilir hocam ürün Türk malı menşeili mi bilmiyorum, belki ekran camı olarak polaroid özellikli olabilir ya da o kısım için polaroid ile isim antlaşması yapılmış olabilir, ben de aldım üründen ama polaroid olayında bir iş var gibi

• Ürünle ilgili kılıf ve ekran koruyucu bulabildiniz mi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.