Şimdi Ara

256 TL Paloroid Turbo D4 Android 6.0 KVK Garantili Akıllı Telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
19.957
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 256 TL Paloroid Turbo D4 Android 6.0 KVK Garantili Akıllı Telefon

Trendyol.com
    ONNO SV-M3 POLAR-SİYAH (Kvk Garantilidir) 01.ONN.035 Oxiron | Trendyol
    https://www.trendyol.com/oxiron/onno-sv-m3-polar-siyah-kvk-garantilidir-p-4454977

urun.n11.com
    Onno Mobile M3(k.v.k Garantili) 8gb Hafıza Kart Hediyeli - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/onno-mobile-m3kvk-garantili-8gb-hafiza-kart-hediyeli-P309584301

Detaylı özellikler:http://www.polaroid-latam.com/co/product/turbo-d4/

ANDROID CİHAZLAR İÇİN HAFİF UYGULAMALAR:https://forum.donanimhaber.com/android-cihazlar-icin-hafif-uygulamalar--138150205

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 23 Mayıs 2019; 19:30:58 >

• Vatandaş alacak bu telefonu Whatsapp bile doğru dürüst kullanamayacak mağdur olacak.Bu devirde para kolay kazanılmıyor.Bilmeyen insanları bilgilendirmemiz niye bu kadar zorunuza gitti.

Kimse sizin açtığınız konuları eleştiremez mi? Forumda faydalı konular açıyorsunuz diye sizi tebrik ettik ama çok kibirli gördüm sizi.Fazla yükseklere çıkmayın burun üstü çakılırsınız...
    Ağır Çöp normal uygulamalarda bile kasar.Whatsapp açsan bile kanser eder.Ne idüğü belirsiz marka en ufak arıza da çöpe atarsın.250 lira deyip geçme bu zamanda çok kıymetli para.

200 liraya temiz S3 alırsın mesela yıllarca işini görür ya da 250 liraya note 2.Bilen biliyor zatende.fazla anlamayan arkadaş varsa yine uyarayım...
    şu başlık gerçekten komik bir hal almaya başladı
    arkadaşlar 512 mb ramli android telefon kullandınız mı siz
    şu anda kullanamazsınız işletim sistemi hepsini yer
    benim 512 mb telefonum varken android 2.3 e geri dönsem mi acaba diyordum
    ki uygulamalar da ona göreydi o zamanlar rahatça ram sömürmüyordu

sıfır buhar motorlu araba bulsanız şu anda 20.000 tlye alcak mısınız
    20.000 tlye sıfır araba göster o zaman falan mı diyeceksiniz
    ayağını yerden keser abi yeter işte falan mı diyeceksiniz
    vallaha aynı şey

yukarıda arkadas bir telefon açılmıyor nokia açılıyor falan demiş doğrudur
    symbian daha az kaynak tüketir çünkü ama android öyle değil en çok kaynak tüketen işletim sistemi android
    mesela 512 mb microsoft işletim sistemi falan olsa yine en azından whatsapp falan çalışır dersin
    Android Go ile bu cihazı kıyaslamak adaletsiz olur, Go tarafında işletim sisteminde önemli kırpmalar var ve bazı uygulamaların da Go özel sürümleri mevcut, bu sürümler doğrudan geliştirici tarafından sunulduğu için örnek verdiğiniz uygulamalardan daha tutarlı çalışacaklardır diye düşünüyorum.
    Fiyatına diyecek bir şey yok fakat bu bütçede sıfır cihaz almak bence mantıklı değil, diğer arkadaşların dediği gibi 2. el cihazlara yönelip, yeni batarya ile daha iyi performans almak daha mantıklı olacaktır.
    Ayrıca -sanırım daha önce paylaşılmıştı- Hiking A1 modelini gördüm, 1 GB belleği var ve Android 7 ile geliyor, ekranı da daha büyük. Fiyatı -bu üründen %40 daha pahalı- 350 TL civarında.https://www.epey.com/akilli-telefonlar/hiking-a1.html
    Biraz uslubumuza dikkat edelim ilkokulda değiliz artık.Arkadaşım zaten yorumumu anlasanız hak verirsiniz bana.Ben turkcell T20 kullanıyorum 50 liralık telefon aşanı yukarı aynı özelliklerdedir.Son kez diyorum 260 lira buna verip Kanser olacağına 100 liraya S3 mini al S3 al 150 liraya adam akıllı sıkıntı yaşamadan kullan artan parada cebinde kalır.Bu sefer anlamışsınızdır inşallah.Böyle magazin ünlüsü gibi polemiğe gerek yok isteyen alır isteyen almaz.Ben şahsi fikrimi paylaşıyorum...
  • Tuslu telefon yok bu fiyata, alip kenara atasim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

Tuslu telefon yok bu fiyata, alip kenara atasim var.
    Mesajın sonunda paylaştığım hafif uygulamalarla gayet rahat kullanılır hocam. Tam bir yedek telefon
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de oyle dusunuyorum aslinda hocam.

• Batarya kaç mah göremedim bir yerde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Batarya kaç mah göremedim bir yerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Batarya kaç mah göremedim bir yerde?
    1400mAh

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ağır Çöp normal uygulamalarda bile kasar.Whatsapp açsan bile kanser eder.Ne idüğü belirsiz marka en ufak arıza da çöpe atarsın.250 lira deyip geçme bu zamanda çok kıymetli para.

200 liraya temiz S3 alırsın mesela yıllarca işini görür ya da 250 liraya note 2.Bilen biliyor zatende.fazla anlamayan arkadaş varsa yine uyarayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 11 Mayıs 2019; 13:20:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebellion87

Ağır Çöp normal uygulamalarda bile kasar.Whatsapp açsan bile kanser eder.Ne idüğü belirsiz marka en ufak arıza da çöpe atarsın.250 lira deyip geçme bu zamanda çok kıymetli para.

-Ne idüğü belirsiz marka-

polaroid.com
    About The Polaroid Brand | Polaroid
    https://polaroid.com/about-us

1937'den beri varolan bir marka, sırf siz duymadınız diye mi ne idiği belirsiz oldu? 2 yıl KVK garantisi var niye çöpe atasın? Burada paylaşılan tüm ürünler yerine ikinci elde daha iyi alternatifi bulunur o halde sıfır fırsat paylaşmayalım? Gözünüzü seveyim her gördüğünüz ürüne çöp demekten vazgeçin. Her ürünün, her fiyat seviyesinde alıcısı vardır. Fiyatlandırması yanlış yapılmış ürün vardır, çöp ürün yoktur. Bu tip yorumları yapanların genel özelliği hayatlarında o ürünü bir kez dahi kullanmamış olmaları, yani tamamen önyargı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 11 Mayıs 2019; 13:29:39 >

• Palorid marka diyor Polarid den geldiğini düşündüm elbet.Mobil cihaz olarak varmı ülkemizde ben ilk defa duydum.512 MB RAM 10 yıl öncesinde çıkan modellerde vardı.Ben senin açtığın konuya emeğine Çöp demiyorum.Ürüne fiyatına göre ÇÖP diyorum.Buna vereceğiniz parayla 2.el cihaz almak hem daha mantıklı hem daha kârlı.S3 mini mesela 100 liraya aldım bir öğrenci arkadaşa bu cihazdan daha stabildir anlatabiliyormuyum.1 GB ram li dahili 8 GB bellek olsaydı mesela Çöp demezdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 11 Mayıs 2019; 13:33:10 >
  • Eski samsunglardan (s4/note3) alip rom atmaniz cok daha isinizi gorecektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 512 mb ram var
    1400 mah pil
    Şimdi işlemci kamera ekran falan çok önemli değil ama
    512 mb ramle WhatsApp falan kullanamazsin
    512 mb ram android 5 bile çalıştırmaz
    İşletim sistemi tüm Rami yer kanser olursun
    Gm discovery kullandım 1 hafta telefonu tamire verdim
    O bile internete cok zor girdi WhatsApp falan iyiydi ama 1gb ram var onda
    Anneye bile alınmaz
    Bu telefon akıllı telefon işlevi göremez size
    Tuşlu telefon alın daha iyi

• Vatandaş alacak bu telefonu Whatsapp bile doğru dürüst kullanamayacak mağdur olacak.Bu devirde para kolay kazanılmıyor.Bilmeyen insanları bilgilendirmemiz niye bu kadar zorunuza gitti.

Kimse sizin açtığınız konuları eleştiremez mi? Forumda faydalı konular açıyorsunuz diye sizi tebrik ettik ama çok kibirli gördüm sizi.Fazla yükseklere çıkmayın burun üstü çakılırsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 11 Mayıs 2019; 16:35:52 >
  • Bi ara bu marka kullan at fotoğraf makinesi çıkarmıştı Bi poz film çekip makineyi çöpe atıyordunuz o tarz cihaz Android 6 yı 512 mb ramle nasıl çalıştırıyor onu merak ettim

• Afrika mı burası

• Her şeyi kenara atıp sadece şuna odaklansak; 512mb ram ile bildiğin parayı boşa harcamak olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survivalist

Eski samsunglardan (s4/note3) alip rom atmaniz cok daha isinizi gorecektir
    +1
  • android 6 ve 512 mb ram ile android açılırsa şükür edin :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.