Şimdi Ara

256 TL Paloroid Turbo D4 Android 6.0 KVK Garantili Akıllı Telefon (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
19.958
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefonla görüşme yaparken karşı taraftaki kişinin sesi cızırtılı geliyor. Sanırım hoparlörde bir sorun var. Satıcı teknik servise yönlendiriyor. Teknik Servis KVK değil. KVK ya gittim bu ürüne destek vermediklerini söylediler. Başka bir firmaya yönlendirdiler. Sıfır telefonu servise göndermek zorundayım. Alacaklar dikkatli olsun.
  • MakineMaden kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle pişman olmazsınız ekran gayet rahat okunuyor çok kaliteli bir ekranı yok ama kalitesiz de değil, dediğiniz uygulamalarda sorun vermez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shakira ayranı otistik yeğene aldım

• Ram 1 GB, rom 8GB olsaydı tabiki de iyi olurdu ama bu fiyata oldukça iyi bir telefon. Google uygulamalarını kaldıramadığım için devre dışı bırakıp, güncellemeleri kapattım. Zaten kullanacak kişi whatsapp, hava durumu ve ezan uygulaması kullanacak. Hafif mümkünse reklamsız olan uygulama önerilerine açığım. Newpipe 720p de video takılmasız oynattı ama ekran boyutuna göre 360p yeterli.
  • Kafelere terminal iste.

• Çocuğun eline vermek için bile alınmaz kafanıza atar

• muadil olarak da ikinci ele yönlendirmek de nedir? imei'si çalıntı, pili bitik, kendiliğinden kapanıp açan telefonları elinize de alabilirsiniz. hadi diyelim temizini buldun adam başka şehirde çıkıyor. dolandırılmak da cabası.
    varsa karşısına koyabileceğiniz android telefon yazın. adamın burnu yükseklere çıkmış felan çok gereksiz itici laflar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.