Şimdi Ara

256 TL Paloroid Turbo D4 Android 6.0 KVK Garantili Akıllı Telefon (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
19.960
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon geldi fiyatına göre çok iyi yalnız hafıza işinden hiçbirşey anlamadım, 8gb In kullanılırı 1.2 GB gösteriyor onun da 1 gb den fazlası dolu, tek uygulama yükleyemedim hafıza dolu diyor, eee o halde hiçbir esprisi kalmıyorki, hafıza kartına zaten program yüklenmiyor, program yükleme konusuna çözüm bulan var mı? Root da arılmazki buna modelle ilgili veriler lazım, programları yükleyebilsek harika olacak da program yükleyemiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 23 Mayıs 2019; 19:24:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zimilanga

Telefon geldi fiyatına göre çok iyi yalnız hafıza işinden hiçbirşey anlamadım, 8gb In kullanılırı 1.2 GB gösteriyor onun da 1 gb den fazlası dolu, tek uygulama yükleyemedim hafıza dolu diyor, eee o halde hiçbir esprisi kalmıyorki, hafıza kartına zaten program yüklenmiyor, program yükleme konusuna çözüm bulan var mı? Root da arılmazki buna modelle ilgili veriler lazım, programları yükleyebilsek harika olacak da program yükleyemiyoruz

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Hocam o videodan hiçbirşey anlaşılmıyor adam o menüye nerden girildiğini bile çekmemiş videoya, zaten ondan başka video da yo üstelik root yapmadan telefonun sd karta program taşıyıp çalışacağından şüpheliyim, maalesef uygulamayı taşı diye bir menü bulamadım adam da öyle video çekmiş ki kardeşim göstersene nerelerden girdiğini, hem program program da taşımıyor genel bireyler yapıyor

• quote:

Hocam o videodan hiçbirşey anlaşılmıyor adam o menüye nerden girildiğini bile çekmemiş videoya, zaten ondan başka video da yo üstelik root yapmadan telefonun sd karta program taşıyıp çalışacağından şüpheliyim, maalesef uygulamayı taşı diye bir menü bulamadım adam da öyle video çekmiş ki kardeşim göstersene nerelerden girdiğini, hem program program da taşımıyor genel bireyler yapıyor
    Ayarları açın.
    Hafıza bölümüne gidin ve orada yer alan SD kartınızın adına dokunun.
    Ekranın sağ üst köşesinde yer alan üç dikey noktaya dokunun.
    Hafıza Ayarları’na dokunun.
    Biçimi dahili olarak seçin.
    Bir sonraki ekranda, fikrinizi değiştirmek isteyip istemediğinize karar vermek için son bir şansa sahipsiniz. SD kartınızı dahili olarak biçimlendirmek istiyorsanız Sil&Format’a dokunun.
    Android, SD kartınızın yavaş olduğunu fark ederse bilgilendirilirsiniz. Devam etmek için Tamam’a dokunun.
    Veri taşıma işini şimdi başlatabilir veya daha ileri bir aşamada yapabilirsiniz.
    SD Kartınızın uyum sürecini tamamlamak için Bitti’ye dokunun
    Tekno Bölge
    Marshmallow'da Uygulamalar SD Karta Nasıl Taşınır? - Tekno Bölge
    https://teknobolge.com/android/marshmallowda-uygulamalar-nasil-karta-tasinir

Microsdyi telefon açıkken çıkarıp tekrar taktığınızda uyarı gelir bildirim panelinde oradan da yapabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 23 Mayıs 2019; 20:25:31 >

Sağolasın kardeşim biçimlendirdim sonra sd kart filan seçtim, birçok uygulamayı taşı ama izin verdi ama bazı uygulamalarda çıkmıyor taşıma seçeneği, Google uygulamaları hariç başka nadir uygulamaları neden izin vermiyor anlamadım, mesela ilginç tunein radio uygulaması var onda gelmiyor, ama pocket rally yükledim mesela grafikler orta halli bir oyundur güzeldir, biraz bekleme süresi yaptı ama oyun içinde takılmadan oynayabildim, 200 küsürlük tel için gerçekten harika, çoğu arkadaş açmaz bile uygulama demişti ama bırakın watsapp filan grafik olarak güzel oyun bile yükledim oynadım, iyiki almışım teşekkürler bildiren arkadaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 23 Mayıs 2019; 23:21:46 >
  • quote:

Sağolasın kardeşim biçimlendirdim sonra sd kart filan seçtim, birçok uygulamayı taşı ama izin verdi ama bazı uygulamalarda çıkmıyor taşıma seçeneği, Google uygulamaları hariç başka nadir uygulamaları neden izin vermiyor anlamadım, mesela ilginç tunein radio uygulaması var onda gelmiyor, ama pocket rally yükledim mesela grafikler orta halli bir oyundur güzeldir, biraz bekleme süresi yaptı ama oyun içinde takılmadan oynayabildim, 200 küsürlük tel için gerçekten harika, çoğu arkadaş açmaz bile uygulama demişti ama bırakın watsapp filan grafik olarak güzel oyun bile yükledim oynadım, iyiki almışım teşekkürler bildiren arkadaşa
    Güle güle kullan dostum burada paylaştığım uygulamaları kullanırsan daha akıcı çalışır hem de hafızayı işgal etmez:https://forum.donanimhaber.com/android-cihazlar-icin-hafif-uygulamalar--138150205?

Teşekkür ederim

• gcanturk G kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de ihtiyacım var, çıkartılmamış yok galiba, çıkarsa paylaşırız buradan

Peki hocam bilgisayara bağladım cihazı sadece bir hafızayı gördü nedeni ne olabilir, biliyorsunuz hafıza kartı takılı iken Android telefonlara bilgisayara bağlayınca hem telefonun hafızasını görüyor hem de Micro sd kartın.

• zimilanga Z kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun bende aile büyüklerine almak istiyorum ve sadece watsapp kullanıyorlar çok Azda foto cekerler. Kamera ve ekranin okunabilirligi açısından degerlendirir mısın?

• quote:

Peki hocam bilgisayara bağladım cihazı sadece bir hafızayı gördü nedeni ne olabilir, biliyorsunuz hafıza kartı takılı iken Android telefonlara bilgisayara bağlayınca hem telefonun hafızasını görüyor hem de Micro sd kartın.
    O hafızayı dahili olarak tanımladığınız için o şekilde görünüyor. Airdroid kurup wifi üzerinden istediğiniz dosyayı aktarabilirsiniz
  • Rebellion87 kullanıcısına yanıt
    yav he he. kendisi çok katkı sağlamış da, bi de katkı sağlayana akıl veriyor.
    adam en f/p ürünleri paylaşıyor devamlı, bu telefonla watsap da kullanılır, puffin web browser ile internette de gezilir
    sana bana yaramaz belki ama ihtiyacı olan mecbur alıp kullanacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu takip.

Kayınpedere alabilirim ama kullanamazsa kızıp parçalar telefonu tek riksim bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

yav he he. kendisi çok katkı sağlamış da, bi de katkı sağlayana akıl veriyor.
    adam en f/p ürünleri paylaşıyor devamlı, bu telefonla watsap da kullanılır, puffin web browser ile internette de gezilir
    sana bana yaramaz belki ama ihtiyacı olan mecbur alıp kullanacak
    Biraz uslubumuza dikkat edelim ilkokulda değiliz artık.Arkadaşım zaten yorumumu anlasanız hak verirsiniz bana.Ben turkcell T20 kullanıyorum 50 liralık telefon aşanı yukarı aynı özelliklerdedir.Son kez diyorum 260 lira buna verip Kanser olacağına 100 liraya S3 mini al S3 al 150 liraya adam akıllı sıkıntı yaşamadan kullan artan parada cebinde kalır.Bu sefer anlamışsınızdır inşallah.Böyle magazin ünlüsü gibi polemiğe gerek yok isteyen alır isteyen almaz.Ben şahsi fikrimi paylaşıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 25 Mayıs 2019; 23:53:26 >
  • Bu kadar donanım delisi olmayın. Kendimde s8 kulaniyordum sattım. suan kullandığım telefon hikinga18 diye bir telefon. 2gb ram var ama her isimi görüyor :) 280 gibi bir ücrete aldım kendi telefonumu ama bu cihazda fena sayılmaz. Çok birsey beklemeyin tabiki kimse pubg oynayın diye alın demiyor ama 250tl bugün bir restoranda harcayacaginiz para.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcak fırsat da devrim yapmış. 260 lirayı çöpe atmak sıcak fırsat olmuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonla görüşme yaparken karşı taraftaki kişinin sesi cızırtılı geliyor. Sanırım hoparlörde bir sorun var. Bununla ilgili ne yapabilirim. Herhangi bir ayarı var mı?
  • Turkcell t40 modeli vardı ona çok benziyor ama onda bile 1gb ram vardı
    Android kurup WiFi üzerinden dosya aktarma pek anlayamadım hocam biraz daha açar mısınız, her programı karta kurmaya izin vermiyor,bir de mesela Facebook cihaz hafızasına kuruyor sd kart aktarma seçeneği çıkıyor ama aktarmak istediğimde kartta yer olmasına rağmen yetersiz kart hafızası diyor, gerçi ihtiyacım olan hemen hemen her programı indirdim karta aktardım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.