Şimdi Ara

25bin-30bin arası uzun yol aracı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

günlük 150km yapmam gerekiyor. bu yüzden fiyatı 30binden fazla olmayacak bir araca ihtiyacım var. yolun 40km toprak yol olduğu için dayanıklı bir araç olsun istiyorum.

ford fiesta, citroen c4 gibi araçlara yönelmek istiyorm ancak isteğimi ne kadar karşılar bilemiyorum.

önerebileceğiniz bir araç var mıdır ? önerilerinizi bekliyorum.

• Uzun yol yapacaksanız küçük motor düşük sınırlı araçlar da hem çok yakıp çile çekeceğinize alın bir D sınıfı 2.0 dizel keyfinize bakın. Mondeo Ghia olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • calamityeas kullanıcısına yanıt
    D sınıfı araçlar ne oluyor ? kücük motorun çekiş gücü düşük olur. ben 1.4 motorun altına bakmayı pek düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: man_blood

D sınıfı araçlar ne oluyor ? kücük motorun çekiş gücü düşük olur. ben 1.4 motorun altına bakmayı pek düşünmüyorum.

Hocam günlük 150 km az boz bi km değil. 1.4 1.6 alacağınız araç büyük ihtimal C veya B sınıfı araç olur. D sınıfı araçlar mondeo laguna c5 407 vs vs diye uzar gider listesi bu araçlar gerek konfor gerek yakıt bakımından sizi üzmez. Uzun yolda 1.4 ne kadar çeksede 90 km hızlarda sonra düşük hacimden dolayı çok yakar ve büyük ihtimalle C veya B sınıfı bir araç olduğundan ötürü sizi yorar yol sesi motor sesi vs.

• Bu bütçeye az yakan ve bozuk yola en iyi gelebilecek araba symbol dür ama o kadar yolda symbolle çekilmez megane 2 c4 308 207 d sınıfı araçlar yüksek km de oluyo diye söylemedim sizde çok km yapçanız için ama sorun değil derseniz mondeo.

• Opel Astra h birkaç parça boyalı bulabilir iseniz yada honda city velhasıl citroen C4 yada pug 307 bunları da geçtim seat cordoba ibiza saygilar

• Laguna, megane

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    350 bine kadar araç tavsiyesi
    4 hafta önce açıldı
    500 Bine kadar araba önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Focus ve astra dayanıklı ama sert yorar. O yüzden corolla ideal bence. Octavia bora sonraki seçenek

• megane 2 dci
    alt takımı çok dayanıklı kesinlikle 130 ile tren yoljunda geçtik tamponu filan vere vurduk araba devam ediyodu en son motorunu yakmıştık
    (şirket arabası)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.