Şimdi Ara

26 kilo verdim ssli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 63Staylayeah -- 3 Eylül 2013; 11:30:48 >

• 110 kilo oldugun zaman daha yakisikliymisn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: csblerdeki zebani

110 kilo oldugun zaman daha yakisikliymisn

yok be hocam ama zayıf olmak kilolu olmaktan daha iyidir :)
  • Güzel bir değişim. Umarım tekrar kilo almazsın, çünkü sarkmalar meydana geliyor ve geri dönüşü olmayan çatlaklar da bunu takip edebiliyor. Aşırı az kalorili diyetten de kaçının hocam, eğer 800 kalorili bir diyet yapıyorsanız, sağlığınız tehlikededir yanlış anlamadıysam yazdığınızı tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Güzel bir değişim. Umarım tekrar kilo almazsın, çünkü sarkmalar meydana geliyor ve geri dönüşü olmayan çatlaklar da bunu takip edebiliyor. Aşırı az kalorili diyetten de kaçının hocam, eğer 800 kalorili bir diyet yapıyorsanız, sağlığınız tehlikededir yanlış anlamadıysam yazdığınızı tabii.

hocam kaloriyi yükselcem ama sporuda yükselcem ideal kiloma inince 1 2 ay daha diyet yapcam sonra normal yicem ama ekmek yemiyorum hiç yemem abur cuburda sevmem çok kola içerdim.
  • sen 174 isen ben 190 falanım heralde
  • bu arada şekerim yağ oranım çok yüksekti karaciğer yağlanması vardı hepsi gitti normale döndü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    biraz kilo almışım ya ssli
    7 yıl önce açıldı
    Bu Diyetle Ayda 15 Kilo Verdim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

sen 174 isen ben 190 falanım heralde

anlamadım hocam hangi anlamda?
  • quote:

Aynen bi an dedim lan ben 181 im bendemi bu kadar ufak duruyorum bi ayağa kalktım gezdim falan. Yalan söylüyo heralde bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: treand22

quote:

anlamadım hocam hangi anlamda?

Kusura bakma ama 1.74 den çok daha kısa gösteriyorsun.
  • hayır neden yalan söyliyecem size yalan borcummu var
  • quote:

quote:

Güzel bir değişim. Umarım tekrar kilo almazsın, çünkü sarkmalar meydana geliyor ve geri dönüşü olmayan çatlaklar da bunu takip edebiliyor. Aşırı az kalorili diyetten de kaçının hocam, eğer 800 kalorili bir diyet yapıyorsanız, sağlığınız tehlikededir yanlış anlamadıysam yazdığınızı tabii.

hocam kaloriyi yükselcem ama sporuda yükselcem ideal kiloma inince 1 2 ay daha diyet yapcam sonra normal yicem ama ekmek yemiyorum hiç yemem abur cuburda sevmem çok kola içerdim.

Dostum, 800 kalori sağlığını gerçek anlamda tehtit eder. Ayrıca ileriye yönelik bir kilo alma evresine sokar seni, çünkü açlık moduna girersin. 2 senedir fitness/vg yapan biri olarak söylüyorum bunu. Şu an hızlı verilen kilolar sana olumlu olarak gözüküyor olsa da, ileride geri dönüşü olmayan tahribatlar bırakabilir. Bir diyetisyenden yardım almalısın, kendi başına bir şeyler yapacak konumda değilsin. Senin sağlığın için bir abi tavsiyesi vermek istedim, umarım kendi sağlığını amaçların kadar önemsiyorsundur.

Mevcut kilo koruma kalori hedefinin 500-400 kalori altına inmemelisin. BMR ve aktivasyon kalorinin toplamının 1300 olduğunu düşünmüyorum, lütfen kalorini biraz arttır. Diyet kilo vermede en önemli altın kuraldır, spordan önce gelir bunu unutmamalısın. Spor sadece ivme kazandırır, evet gereklidir ama diyet her zaman daha da önemlidir. Saygılar.

• quote:

quote:

quote:

Dostum, 800 kalori sağlığını gerçek anlamda tehtit eder. Ayrıca ileriye yönelik bir kilo alma evresine sokar seni, çünkü açlık moduna girersin. 2 senedir fitness/vg yapan biri olarak söylüyorum bunu. Şu an hızlı verilen kilolar sana olumlu olarak gözüküyor olsa da, ileride geri dönüşü olmayan tahribatlar bırakabilir. Bir diyetisyenden yardım almalısın, kendi başına bir şeyler yapacak konumda değilsin. Senin sağlığın için bir abi tavsiyesi vermek istedim, umarım kendi sağlığını amaçların kadar önemsiyorsundur.

Mevcut kilo koruma kalori hedefinin 500-400 kalori altına inmemelisin. BMR ve aktivasyon kalorinin toplamının 1300 olduğunu düşünmüyorum, lütfen kalorini biraz arttır. Diyet kilo vermede en önemli altın kuraldır, spordan önce gelir bunu unutmamalısın. Spor sadece ivme kazandırır, evet gereklidir ama diyet her zaman daha da önemlidir. Saygılar.

hocam zaten kaloriyi 300 400 kalori arttırıp sporuda arttırcam.

• Harbi 1.74 mü la?
  • senin adına sevindim.Baya azimliymişsin ama kilo vereceğim diye sağlığından olma
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Horsemen

Harbi 1.74 mü la?

evet.
  • yakşamlar ne ergen :D ilk foto neyle çektin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetemrah

senin adına sevindim.Baya azimliymişsin ama kilo vereceğim diye sağlığından olma

saoğlun hocam .
  • Tebrikler karşim birazda boy atsan çok süper olur
  • Arttır dostum, hatta sana profesyonel bir ip ucu da vereyim, 4 günde bir 500-1000 kalori arası ekstradan bir öğün ekle, o günkü gününe. Diğer günler her zamanki yaptığın gibi olsun. 4 günde bir karbonhidratlı ekstra bir öğün ekle 500-1000 kalori arası. Eğer uygularsan uzun süreli olarak bu taktiği, bana dua edersin ben de sen de mutlu oluruz. Tabii her şey senin elinde.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.