Şimdi Ara

26 Şubat-1 Mart 2015 Eurasia Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yıl 26 Şubat- 1 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarına eminim bir çoğunuz katılmışsınızdır. Ben fuara müşteri olarak katılmayı, ilk önce elbise, kask vs. gibi ekipmanlarımı almayı düşünüyorum. Eğer mümkün olursa, bir de 125 ya da 150 cc commuter alacağım. Benim gibi motor dünyasına başlayanlar için fuar ile ilgili tavsiyeleriniz var mıdır? "Hafta sonu gitme kalabalık olur, hafta içi git" ya da "En son gün git, indirim olur" gibi. Hafta sonu çok kalabalık olduğunu duydum. Fuarda alış veriş yaparken dikkat edilecek noktalar var mıdır? Eğer tecrübelerinizi paylaşırsanız, sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zileliorhan -- 3 Ocak 2015; 16:24:28 >

• Cuma günü gitmeye bak. Haftasonları çok kalabalık. Hele pazar günleri adım atılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincolnn

Cuma günü gitmeye bak. Haftasonları çok kalabalık. Hele pazar günleri adım atılmıyor.

Teşekkürler Lincolnn, tavsiyenize uyup Cuma orada olmaya çalışacağım.

Mont, kask gibi ekipmanları fuarda test etme imkanı oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zileliorhan

quote:

Orijinalden alıntı: Lincolnn

Cuma günü gitmeye bak. Haftasonları çok kalabalık. Hele pazar günleri adım atılmıyor.

Teşekkürler Lincolnn, tavsiyenize uyup Cuma orada olmaya çalışacağım.

Mont, kask gibi ekipmanları fuarda test etme imkanı oluyor mu?

Ekipmanlar her yıl alt katta oluyor ve büyük bir alanı kaplıyorlar. Hepsini giyinerek deneyebilirsin orada. Motosiklet ekipmanı satan firmalar genellikle orada reklamdan tanıtımdan ziyade satış için oradalar. İnşallah güzel indirimler olur. Benimde kask alma niyetim var. Bakalım hayırlısı.
  • en fazla giyip bakar,kıyaslarsınız
    test etmekten kastınız ne çekiçle vura vura mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregirit

en fazla giyip bakar,kıyaslarsınız
    test etmekten kastınız ne çekiçle vura vura mı

Yok, yok. Kast ettiğim, giyip denemek yani. Herhalde satıcının önünde kaska çekiçle vursak, o da bize en iyi ihtimalle tokat atar

Lincolnn, ekipman bilgisi için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zileliorhan -- 4 Ocak 2015; 21:19:36 >
  • hocam bu Fuar istanbulda mi oluyor?İzmir'de var mi???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • foto paylaşan yok galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.