Şimdi Ara

2698 TL AMD Ryzen™5 5600X Soket AM4 + Wraith Stealth 3.7GHz 32MB 65W 7nm İşlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.650
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bu site guvenilir mi bilginiz var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaliminsan

bu site guvenilir mi bilginiz var mı
    Bizdehesapli cok guvenilir site. Hatta yaptigim alisverislerde en iyilerden biri. Alisverisim oldu zamaninda. Hemen kargoya veriyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site güvenilir bundan evvel 2900 e düşmüştü sanırım. Fiyat iyi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: wildwachsend

Site güvenilir bundan evvel 2900 e düşmüştü sanırım. Fiyat iyi gibi

geçen hafta cuma gunu ince hesap gaming gecesinde 2600 den almaya calistim ama 40saniyede bitti. simdi o fiyati gorunce bu rakamlardan almak istemiyor insan

• zaliminsan kullanıcısına yanıt
    İncehesap fiyatını hatırlamıyorum hocam ama düşmüştür bazen güzel indirim oluyor. Normal fiyatı buysa daha da düşer kanaatindeyim
  • aynen öyle. dolarda surekli düşüyor ve 5600 cikacak sanırım yakında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD Ryzen™ 7 5700X 3.4GHz
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3700x kullanıyorum ama bu daha mi güçlü acaba ?
  • evet testleri inceleyebilirsiniz

• J.sins kullanıcısına yanıt

3700X'den 5600X'e geçmeye değmez. Geçilecekse 5800X'e geçmek lazım. Ben de 2600X'den 3700X veya 5600X'e geçmeyi düşünüyorum şu sıralar. Aslında gerek var mı yok ama kaşıntı tuttu bu aralar.

Tek çekirdekte yani oyunlarda 3700X ile 5600X arası fark %5.

• zaliminsan kullanıcısına yanıt

Ben buradan 5600x aldım 3.000 tl civarında. Bir sıkıntı çekmedim.

• fractal design kullanıcısına yanıt

5600x ile 3700x arasında kalmıştım, en son İncehesap 2600 liradan 5600x satınca kart bilgilerini de girip onayladım, stokta yok uyarısı aldım, işlemci işi kaldı. Yine başladım düşünmeye. %5 ise 8 çekirdekli 3700x daha mantıklı değil mi? Hem Wraith Prism de var. Oyun için kullanılacak.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

5600x al oyun için farkını görürsün ben 2k ekranda RTX 3070 ile kullanıyorum çok memnunum. Aynı sitede 2.751 Tl şu an.

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt

Ben de 2k'da ve stok ayarlayabilirsem 3070 ile kullanmayı plânlıyorum. Tavsiye için teşekkürler hocam.

O zaman boşver paramız cebimiz de kalsın. Şu dürtme olayında Gigabayte Aorus rtx2080 var satıp 3080 alasım var da 4000 lira çıkacak en kötü cepten. Ben de bu konuda dürtülüyorum.

3700X'in yanında gelen soğutucuyu da düşünürsek, 8 çekirdek işlem gücü ile birlikte 5600X'in önüne geçiyor. Ama almışken daha yenisini alayım düşüncesi de insanın fikrini karıştırıyor.

En sonunda boşver almayayım diyip vazgeçiyorum her seferinde. Bir gün alışverişi tamamlaya tıklayacağım bakalım ne zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

3700X'in yanında gelen soğutucuyu da düşünürsek, 8 çekirdek işlem gücü ile birlikte 5600X'in önüne geçiyor. Ama almışken daha yenisini alayım düşüncesi de insanın fikrini karıştırıyor.

En sonunda boşver almayayım diyip vazgeçiyorum her seferinde. Bir gün alışverişi tamamlaya tıklayacağım bakalım ne zaman.

benim aklımdada 3700x vardı ama almışken en son nesili alayım düşüncesindeyim. Oyun amaçlı ve genel kullanımda 5600x diger ryzen işlemcilere göre gayet yeterli ve oyun konusunda daha performanslı. 5600x takıpteyiz :)

• jrbacktoback kullanıcısına yanıt

Fiyat olarak cazip olsa hepimiz 5900X almak isteriz de fiyat performans dengesinde işlemci arıyoruz. İntel'den bir açıklama olacakmış bakalım belki onunla birlikte fiyatlarda biraz düşüşe gidebilir AMD.

Evet, gönlümüz 5900x'den yana olsa da almayı düşününce kredi kartı numaraları soluklaşıyor, okunmuyor. AMD tarafında 3700x-5600x, Intel tarafında 9900k-10700k düşünüyordum. 2600 civarı 5600x bulursam almaya karar kıldım.

220$ civarına düz 5600 geleceği de söyleniyor. Benim için çok daha uygun olur. 2600X'deki X'in bana çok bir artısı olmadı gereksiz ısı ve voltaj dışında.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.