Şimdi Ara

26K tm3 Mezuna kalmakmı gitmekmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene ilk senemdi ve hedefim kesinlikle istanbuldu fakat kötü geçen mat sonrası 26 k yaptım. Sizce gitmek mi daha mantıklı kalmak mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uppp

• Dostum ayni gecen seneki ben :D. Tam 26k yapmistim, kotu mat yuzunden.istanbulda hukuk istedigim icin mezuna kaldim. Bu sene de 25900 yaptim :D. Bu sene sonuna kadar calistigini dusunuyorsan mezuna kalma bence pek bir degisim olmayacak. Ama eger ki yetersiz calistigini dusunuyorsan ve seneye olusabilecek kotu durumlara karsi bile dayanip calisirim sonuna kadar diyorsan kal mezuna. Ben bosu bosuna bir sene daha bekledim. Iyi dusun sen

• 24500'den mezuna kalacağım.Çünkü daha iyisini yapabileceğime inanıyorum.Sen de inanıyorsan kalmalısın.
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Çalıştım fakat daha iyisini yapabilecegimi düşünüyorum . Arada kaldım ne yapcagımı bilmiyorum

• yigit001903 kullanıcısına yanıt
    Ahaha teşekkür ederim yorumunu dikkate alacagım

• Geçen sene ham tm1 29k, tm3 18kdan mezuna kaldım bu sene tm1 10k, tm3 9k
    Üstelik geçen sene ygs 41k bu sene ygs 54k geldi ygs daha kötü gelmesine rağmen "daha iyisini yaparım"a inandım ve yaptım sizin de o inancınız varsa, aileniz sorun çıkarmayacaksa kalın derim. Hem o bir sene insanı 4 senelik lise hayatından daha da olgunlaştırıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MF4 29K YARDIM !!!!
    10 yıl önce açıldı
    tm 10k mezuna kalmak
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim örneğinizi dikkate alacağım

• geçen sene 118k ygs 27k lys yapmıştım bu sene 41k ygs 7k lys geldi (5 ti aslında obp geri attı).Eğer gerçekten düzenli bir şekilde çalışabileceğine inanıyorsan kesinlikle kalmalısın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.