Bildirim
2709 TL Xiaomi Redmi 9s 64gb Turkcell İndirimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2796 TL'den Amazon Pro modelini satıyor hocam. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B087YRWKVF/
-
tek simli falandır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiaomi’yi Turkcellden alinca ne oluyor. Merak ettim de.
Xiaomiyi çok satan var ama küçük fiyat farkları varsa Turkcell gibi bilindik bir yer tercih ederim şahsen. Sadece turkcell değil tabi teknosa vs de olur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İsmi oluyor başka bişi olmuyor
Telefonu servise göndermeniz gerektiğinde herhangi bir Turkcell mağazasına gidip ürünü teslim edebilirsiniz. Ve teslim ettiğiniz gün tamir için yasal süreç başlar. Mağaza çalışanları almamak için direnecektir. Uğraşmak istemezler böyle işlerle. Yanlarında Turkcell müşteri hizmetlerini aradığınızda hemen alırlar.
Teknosa, Mediamarkt, Turkcell vb. yerlerden ürün aldıysam kesinlikle satıcıya teslim ederim ürünü. Servis hizmeti veren firmalardan daha büyük firmalar bunlar. Aracı olarak kullandığınızda zararını görmez, yararını görürsünüz. -
Amazon varken diğerlerinin hepsi tırt
Telefonu direk servise gönderip işlemi hızlandırmak yerine mağazaya verip çalışanın kafasına göre kargoya vermesini beklemenin amacı nedir peki?quote:
Orijinalden alıntı: Arbalet
Telefonu servise göndermeniz gerektiğinde herhangi bir Turkcell mağazasına gidip ürünü teslim edebilirsiniz. Ve teslim ettiğiniz gün tamir için yasal süreç başlar. Mağaza çalışanları almamak için direnecektir. Uğraşmak istemezler böyle işlerle. Yanlarında Turkcell müşteri hizmetlerini aradığınızda hemen alırlar.
Teknosa, Mediamarkt, Turkcell vb. yerlerden ürün aldıysam kesinlikle satıcıya teslim ederim ürünü. Servis hizmeti veren firmalardan daha büyük firmalar bunlar. Aracı olarak kullandığınızda zararını görmez, yararını görürsünüz. -
Mağaza iade veya çek falan teklif edebiliyor. Serviste sadece cihaz değişimi yapılıyor .
Turkcell ve İndirim kelimeleri yan yana hiç yakışmıyor! -
mağaza tamamen aracı. kafasına göre bişey teklif edemez. servisin teklif ettiğini müşteriye aktarır. iade kararını çek olarak kullandırmak için zorlarlar . yani tüketicinin yararına bişey yapmaz genelde. tecrübeyle sabittir. direkt servise göndermek her zaman daha iyidir. -
Yasal süre varken çalışan kafasına göre kargoya verebilir mi? 20 iş günü olan tamir süresi çalışanın keyfi kargolaması sebebiyle geçerse başını ağrıtırlar. Niye bu riski alsın. İsterse alabilir tabi. Bu tamamen servis ve satıcı arasında. Birbirlerini yerler.
Size cevap olarak verilen
mesajı yanlış bilgi içeriyor. Seçimlik yasal haklarınızı hiçe sayıp değişim yada iade diye size dayatamazlar. Mağazanın zaten hiç söz hakkı yoktur burada. İş servistedir. İstediklerini yaptırmaya çalışacaklardır ama haklarınızı bilerek konuşursanız birşey yapamazlar.quote:
Mağaza iade veya çek falan teklif edebiliyor. Serviste sadece cihaz değişimi yapılıyor . -
128gb olanından aldım. İlk bir iki şarjda sorun mu var acaba demiştim sonra düzeldi. Fiyat farkı 150-200 oluyor en fazla 6gb rami var. Parası olanin 128 GB alması yararına. Vakıf world bu ay elektronik harcamayı 5 e bölüyor. Ayrıca telefon alışverişi de 3 taksit yapılabiliyor. Ben Trendyol dan aldım 5 taksit oldu sonradan.
Hiç mi tecrübeniz yok arkadaş. Sen cihazı dükkana verdiğin zaman yasal sürenin başladığını mı düşünüyorsun?
Ellerinde biriktirip ona göre kargoya veriyorlar telefonları. Ürün firmanın eline ne zaman geçerse süre öyle başlar. Bitişi de o şekildedir. Diyelim ki telefonu verdiğin yer kargodan cihazı almamış 20 iş günü süreyi geçirmiş bi durumda servisi suclayamazsin. Bayi de sorumluluk almaz yasal olarak. Oturur buz gibi suyunu içersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 25 Temmuz 2020; 18:35:6 >
en parada uzun süredir 3000 TL'ye kadar olan alışverişleri taksitlendirebiliyorsunquote:
Orijinalden alıntı: ugur208
128gb olanından aldım. İlk bir iki şarjda sorun mu var acaba demiştim sonra düzeldi. Fiyat farkı 150-200 oluyor en fazla 6gb rami var. Parası olanin 128 GB alması yararına. Vakıf world bu ay elektronik harcamayı 5 e bölüyor. Ayrıca telefon alışverişi de 3 taksit yapılabiliyor. Ben Trendyol dan aldım 5 taksit oldu sonradan.
buna telefon dahil -
Enpara kredi kartina başvurmuştum 150₺ limitli kart göndermişler iptal ettim hemen.
başka kredi kartların varsa veya sigortan yoksa öğrenciysen normalquote:
Orijinalden alıntı: ugur208
Enpara kredi kartina başvurmuştum 150₺ limitli kart göndermişler iptal ettim hemen.
2796 TL'den Amazon Pro modelini satıyor hocam.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B087YRWKVF/ |
Xiaomi’yi Turkcellden alinca ne oluyor. Merak ettim de.
|
Amazon varken diğerlerinin hepsi tırt
|
Telefonu direk servise gönderip işlemi hızlandırmak yerine mağazaya verip çalışanın kafasına göre kargoya vermesini beklemenin amacı nedir peki?
|
Benzer içerikler
- vodafone 1 gb hediye nasıl alınır
- turkcell faturasızdan faturalıya geçiş
- vodafone 60 gb
- vodafone hediye internet
- 1 günlük 10 gb linki
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X