Şimdi Ara

28.000-32.000 tl arası araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 28.000-30.000 tl arası bir araç almayı düşünüyorum.Kafamda ford focus ve opel astra var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-tertemiz-arac-114542100/detay Bu araca baktım,yerinde inceledim fakat modeli düşük.Fiyat konusunda kararsız kaldım.En son 29.000 bine bırakabilecegini söyledi arkadaş.Sizce nasıl bu fiyata bu araba?
    Başka önerileriniz varsa değerlendirebilirm.Bir aydır bakıyorum ama malesef kafama uygun bir araç bulamadım.Şimdiden teşekkürler

• ben hb astranın tipini beğemiyorum alırsanızda sedan alın, ama ben sizin yerinizde olsam temiz 1,6 dizel linea alırdım 6 vites tadından yenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende astranın tipini çok seviyorum hocam :) Linea hakkında çok bilgim yok.Kasasının ağır ve motorunun çok performans vermediğini söylüyorlar ne derece doğrudur ve ikinci eli nasıldır peki hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafanecip

Bende astranın tipini çok seviyorum hocam :) Linea hakkında çok bilgim yok.Kasasının ağır ve motorunun çok performans vermediğini söylüyorlar ne derece doğrudur ve ikinci eli nasıldır peki hocam?

1,6 dizel performansı çok süper motor aynı boşta gibi gider sebebi ise torkun yüksek olması 6 vites olduğu için uzun yolda tasarruflu, piyasası bilmiyorum ama 50bin km olan temizini alırsınız bakın sahibinden flan

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Bende astranın tipini çok seviyorum hocam :) Linea hakkında çok bilgim yok.Kasasının ağır ve motorunun çok performans vermediğini söylüyorlar ne derece doğrudur ve ikinci eli nasıldır peki hocam?

1,6 dizel performansı çok süper motor aynı boşta gibi gider sebebi ise torkun yüksek olması 6 vites olduğu için uzun yolda tasarruflu, piyasası bilmiyorum ama 50bin km olan temizini alırsınız bakın sahibinden flan

Çok teşekkür ettim hocam araştıracağım.
  • linea bu piyasada bu fiyatlarla çok mantıklıdır. Motor performansı 1.4 benzinli ve 1.3 dizelde çok keyif vermiyor olabilir ama 1.6 dizeli şahanedir. performans olara doyuyrur sizi
  • BMW e46

28.000-32.000 tl arası araç tavsiyesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick0

linea bu piyasada bu fiyatlarla çok mantıklıdır. Motor performansı 1.4 benzinli ve 1.3 dizelde çok keyif vermiyor olabilir ama 1.6 dizeli şahanedir. performans olara doyuyrur sizi

Linea mı focus mu desem tercihinizi hangisinden yana kullanırdınız?
  • quote:

quote:

linea bu piyasada bu fiyatlarla çok mantıklıdır. Motor performansı 1.4 benzinli ve 1.3 dizelde çok keyif vermiyor olabilir ama 1.6 dizeli şahanedir. performans olara doyuyrur sizi

focusun hangi kasasına bakacak olduğuna bağlı hocam 2008 sonrası makyajlı kasaları şahanedir. 2009 1.6 tdci ile 1.5 yıllık bir geçmişim oldu. o da çok performanslı bir araçtır sürüşü çok keyiflidir. Hatta tadı hala damağımda diyim sen anla

• quote:

quote:

quote:

focusun hangi kasasına bakacak olduğuna bağlı hocam 2008 sonrası makyajlı kasaları şahanedir. 2009 1.6 tdci ile 1.5 yıllık bir geçmişim oldu. o da çok performanslı bir araçtır sürüşü çok keyiflidir. Hatta tadı hala damağımda diyim sen anla

Teşekkür ederim

• rica ederim hocam kıt kanaat yorumlarımla yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

• hocam opeli boşverin benzin lpg işine girmeyin elinizde bütçe varken.siz iyisi mi ford focus sedan 1.6 tdci alın bir kaç kez sürdüm çok seri araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: sys3434

hocam opeli boşverin benzin lpg işine girmeyin elinizde bütçe varken.siz iyisi mi ford focus sedan 1.6 tdci alın bir kaç kez sürdüm çok seri araba

Hocam doğuda çalıştığım için burada çok temiz mazot bulmak mümkün olmuyor.Bulunduğum ilçede opet,total,shell gibi istasyonlar yok.O yüzden lpg li model bakıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.