28 BİNDE YAMAHA YZF R125 ALINIRMI ? KULLANAN ARKADAŞLAR EN FAZLA KAÇ KM YE KADAR GÖRDÜNÜZ PİSTON SEGMAN ATTIRMADAN
125 lik motora en fazla kaç görüyor mantığıyla binilmez. Motora yeni başlıyorsanız 100 / 130 km hızlarda giden makineler. Daha ne gidecekki zaten 200km 'mi ? Alır binersiniz daha sonralarda buraya 600lük makine alıcam hangisi daha iyi gider diye konu açarsanız yardımcı olurlar . Bu şekilde gören okur cevap vermeden çıkar zaten 5 gün olmuş konu açılalı. Bu arada yamaha önermiyorum heleki 28.000km'deki motoru alırsanız 20.000km'de siz binerseniz son sahibi olursunuz kımse almaz 50.000km'deki makinayı. Parçasıda hondaya göre cok pahalı
ülkemizdeki şu anlayış çok yanlış. yurtdışında 100k km görmeyen motor yok. burda 20k gören motor ölüyor.
28k km deki motor iyidir sıkıntı yaşamazsın. önemli olan yağı suyu eksik edilmemiş makina bulmak ve devamında da yağını suyunu güzelce verip binmek.
MotosikletPilotu
kullanıcısına yanıt
burada yol kötü
sürücü kötü
deviriyor düşürüyor çizdiriyor km azaltıyor
yani motorun erken ölmesi normaldir
ama ben 2. yoruma katılıyorum 50k km deki r125 i kim alır merak edıyorum
yani elde kalma şansı yüksek
zaten o motor gereğinden fazla pahalı bir motor ikinci eli öldürmek için bile alınabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme