Ben mezun bir EA idim fakat 2 aydır çalışmıyorum. AYT Mat konularını unuttum. Dolayısıyla EA'dan bir halt yapamayacağımı anladım ve sözelden hazırlanmaya karar verdim. Amacım ilk 400'e girebilmek. Şu ana kadar sözel adına yaptıklarım: Edebiyat: Çalışmadım bu sene hiç Tarih: Çağdaş çalışacağım onun dışında bitti. Coğrafya: TYT çalıştım sadece Felsefe grubu: Felsefe ve psikolojide temelim vardı, eski notlarımdan tekrar ettim. Sosyoloji ve Mantık da ise kavramlara falan baktım. 2 deneme çözdüm felsefe grubundan biri 2 yanlış, diğeri 1 boş. Din: Çalışmadım kavramları falan ezberledim herhalde 2 ay önceki TYT netim: 75-80 İlk AYT netim: 59,25 Buraya yazasım geldi bunları öyle. Genel olarak tavsiyesi falan olan varsa yazabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benkyo -- 21 Mayıs 2022; 21:45:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
28 Günde Sözel Derece
-
-
tavsiyem mezuna bırak mat kas seneye iyi bir derece yaparsın. sözel de pek bölüm yok
-
arkandayız hocam forum halkı olarak, bas gitsin ne istiyorsan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk AYT netimi ekledim
Tekrar kalmak istemiyorum hocam. Birkaç bölüm var aklımda sağ ol yine de tavsiyen için.
Çok teşekkür ederim hocam adamsın
Durumlarımız benzer. Basın hocam basın
-
Başarıcaz hocam bu sefer başarıcaz
hocam ben de aynı durumdayım fakat ea giricem bakalım olmazsa 2. mezun
-
Sınava kadar kafanızdan mezunluğu silin hocam, başarılar.
Başarılar
Teşekkürler hocam size de başarılar
hayırlı olsun hocam hakkınızda, başarılar
-
Teşekkürler hocam size de başarılar. Çok emek verdiniz bu sene karşılığını alırsınız umarım.
bence yaparsın ben netlere falan bakmıştım ayt 74-75 falan yaparsan geliyor. boğaziçi tarih mi istiyorsun?
Umarım hocam.. Koç üniversitesini düşünüyorum.
Bugün edebiyat bitiyor. Akşam 2. AYT'yi çözeceğim bakalım kaç gelecek.
edebiyatı nasıl bitirdin ben hala bitiremedim tüyo verir misin? özellikle cumhuriyet için.
Denemeyi çözdüm 64 net geldi. Özdebir'in Ocak denemesiydi zor bir denemeydi bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
tavsiyem mezuna bırak mat kas seneye iyi bir derece yaparsın. sözel de pek bölüm yok |
Benzer içerikler
- mercedes otomotiv mühendisliği maaşları
- telegram pdf grupları
- okuması en zor bölümler
- nitelik yayınları zorluk derecesi
- diş hekimleri doktor mudur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X