Şimdi Ara

28 yasında dıs hekımlığınden mezun olmak yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba ben 2 yıl bılgısayar programcılığı okuduktan sonra bu mesleğın bana göre olmadığını anladım ve suan yas 21 temelım var ve ıstedığım meslek olan dıs hekımlığı ıcın ygs/lys kasmaya basladım

kazanmak ıçın = 2 yıl
    unıversıte bıtımı = 5 yıl

Mezun olduğumda 28 yasında olacağım sızce cok mu geç kalmısım çokta ıstıyorum dıs hekımlığı okumayı ama bu karamsarlık ders çalısmamı engellıyor

• Hayır sorun olmaz dostum devam et yılma. yemişim yaşı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Hayır sorun olmaz dostum devam et yılma. yemişim yaşı ya

Allah razı olsun hocam bu güzel desteğınızden dolayı amma velakın ıs konusunda korkum var özel bır hastaneye basladığımda demesınler bana yas sıkıntın var dıye
  • Hedefine odaklan geç görünebilir ama niye olmasın.
  • ben oku derim okumazsan adam olamazsın işci olursun köle olursun benden demesi
  • Abılerım arkadaslarım kesınlıkle okuyacağım bu hayalımden vazgecmeyeceğım amma velakın korkum ıs amma velakın sağlık sektörü olacağından abartıyor muyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abe Kızanım Nabüsün Bea ?

Abılerım arkadaslarım kesınlıkle okuyacağım bu hayalımden vazgecmeyeceğım amma velakın korkum ıs amma velakın sağlık sektörü olacağından abartıyor muyum ?

saçmalama dostum benim dişci bayan arkadaşım var hacettepe mezunu dükkan açtılar deli para kaldırıyorlar ama makinaları son sistem kafalarıda rahat randevü sistemi öğlen başlıyor 12de akşam 10da kapatıyor dükkanı 2 doktor 3 hemşire asistan en olmadı gider devlet hastaneleri özel hastaneler kafayı yemişsin sen bence işci demek köle demek patronun müdürün onun bunun ağzına bakmak istemiyorsan en güzeli okumak ben okumadım yaş 28 benim sürünüyom şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 22 yaşındayım bu sene tıp kazandım.
  • Hocam her şey hoşta kazanmak için 2 yıl derken ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @R4V3N

Hocam tebrık ederım darısı benım basıma hayallerınızı gerçeklestırmenız dıleğım ıle amma velakın tıp kesın ıs dıye bakarsak herhangı bır problem olmaz gıbı amma velakın dıs hekımlığı gıbı bır sağlık ıçın büyük bır bölüm ıçın benım ıçımdekı korku bıtırıyor benı

@Hobala Cobulup
    Hocam lys bıraz zayıf o yüzden 2 yıla yayarak çalısmak bana daha cok sey katar malum atl cıkıslıyım
  • Eger o kadar yasarsan 50 yasina geldiginde, gecte olsa iyiki dis hekimligi okumusum demek istiyorsan hayalinin pesinden git ya da tum omrunu istemedigin bir meslekle gecir.

• 22 yaşındayım, diş hek. son sınıf öğrencisiyim. Tereddüt etme, devam et diyorum sadece. Çalış ve iyi bir yeri kazanıp okumana bak. Yaşa değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abe Kızanım Nabüsün Bea ?

@R4V3N

Hocam tebrık ederım darısı benım basıma hayallerınızı gerçeklestırmenız dıleğım ıle amma velakın tıp kesın ıs dıye bakarsak herhangı bır problem olmaz gıbı amma velakın dıs hekımlığı gıbı bır sağlık ıçın büyük bır bölüm ıçın benım ıçımdekı korku bıtırıyor benı

@Hobala Cobulup
    Hocam lys bıraz zayıf o yüzden 2 yıla yayarak çalısmak bana daha cok sey katar malum atl cıkıslıyım

Ohoo hocam olmaz öyle, senin tek şansın olmalı. Bu vakitten sonra kaybedeceğin her sene çok şeylet götürür mesleki kariyerinden. O yüzden 1 senede halletmelisin.
    Ayrıca ciddi manada idealist düşünmüyorsan bence sıkıntı olabilir bu seçim. Çünkü normalden çok üst düzeyde performans sergilemelisin ki iş hayatında ve üniversitende senin yaşıtlarının durumuna gelebilmelisin.
    Bence iyi bir düşün, gerçekten istiyorsan hemen çalışmaya başla 2. Seneye sarkıtmak çok büyük hata olur derim..

• dişten çok iyi bir mühendisliğe girmeni tavsiye ederim.Ayrıca diş yerine tıp hedeflemeniz daha mantıklı,tıpa puanınız yeterse diş yazmak gibi bir hata da yapmayın

• Tum cevaplar ıcın tesekkür ederım dostlarım ağabeylerım eksık olmayın
  • Reis tip kazandım demişsin ne oldu bitti mi ben de bu sene kazandım 21 yaşında aynı hikayeye sahibiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.