Şimdi Ara

288 TL FATURA!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu 167TL lik diğer ücretler nedir ?

Hat annemin üzerine o yüzden ben arayıp görüşemiyorum ve farklı şehirdeyim. Bugün bu şekilde fatura geldiği için beni aradı ve araştırmamı istedi. Türk telekomu aramış bu diğer ücretlerin önceki kullanımlardan biriken ücretler olduğunu söylemiş. Ne demek istemişler anlamadım. Bu nasıl bir sistemdir ?

• togebi33 T kullanıcısına yanıt
    Faturanın ikinci sayfasında altta detaylar yazar, orayı atarsan anlaşılır.
  • ATEŞ kullanıcısına yanıt
    sadece görüşme detayları var ve orada anormal birşey yok :(
  • Taahhütlü tarifeyi dalgınlıkla iptal etmiş olabilirsiniz, cihaz kampanyalarına katıldıysanız bir sıkıntı oluşmuş veya yaptığınız görüşmelerde hatalı ücretlendirme yapılmış olabilir...

Aynı zamanda belirtmekte fayda var; artık her sabit numara telekom numarası değil, mobil hatlar gibi taşınabiliyorlar ve 0 850'li numaralar ücrete tabii...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekom ofislerinde çözüm masaları var. Anneniz gitsin yüzyüze konuşsun. Daha sağlıklı bilgi alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitti ama doğru düzgün birşey söylememişler, herhangi bir kampanya vs katılmamıştı sadece faturada gözüktüğü gibi ev avantaj paketi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: togebi33

288 TL FATURA!!

Bu 167TL lik diğer ücretler nedir ?

Hat annemin üzerine o yüzden ben arayıp görüşemiyorum ve farklı şehirdeyim. Bugün bu şekilde fatura geldiği için beni aradı ve araştırmamı istedi. Türk telekomu aramış bu diğer ücretlerin önceki kullanımlardan biriken ücretler olduğunu söylemiş. Ne demek istemişler anlamadım. Bu nasıl bir sistemdir ?

hemen şikayet sitelerine ve btk ya başvur.
    işin aslı şuymuş,adamlar zamanında hattımıza yüklenen bedava dakikaları kampanya bitince silmemişler bizde o dakikarlı kullanmışız şimdi onun parasını alıyorlarmış, bide utanmadan siz takip edip bize bildirmeliydiniz diyorlar.

• ornitolog kullanıcısına yanıt
    şikayetvar'a açtım kontrol edeceğiz dediler sonra cevap yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.