Şimdi Ara

29 yaşında boğaziçi işletme okunur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babamın avukatlık bürosu var ama ben bir şirkette yöneticilik yapmak istiyorum.Tek endişem ilanlarda yaş sınırının olması mezun olduğumda 34 yaşında olacağım birisi hiç tecrübesi olmayan birine bu yaşta verir mi bu aklımı kurcalıyor.

Siz ne dersiniz bu duruma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okunur neden okunmasın fakat ya 29 yaşında bir avukatsınız ya da hukuk ögrencisi bilemiyorum. Yani bu maceraya ben girmezdim kaldı ki boun isletme ilk500den alıyor girmesi de pek kolay değil. Avukatsanız maceraya gerek yok bence yoksa hukuk okuyup işleri devralmak en mantıklısı gibi duruyor

• FireLordZuko kullanıcısına yanıt

Hocam 2.universite olarak bu sene hazırlanıyorum daha hukuk fakültesine baslamadim

• Hukuk fakültesi kontejyanları azaltılsa bile mevcut mezun sayısı belli. O yüzden iyi bir üninin iyi hukuğu iyi bir ortalamayla okunursa yaşın önemi yok bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İşletme okumak yerine MBA yapılabilir, bilkent hukuk + mba yapıp Unilever'de uyum direktörü olan birisi vardı, araştırıp bulabilirsiniz.

• Siz bilkent hukuk okuyorsunuz değil mi şimdiki aklınız olsa boun isletmemi yazardiniz yoksa hukuk mu?

• Ben akademisyen olmak istiyordum, o sebeple entelektüel olarak en çok eğlenebileceğim bölümü seçtim. Hedefimde bir değişiklik olmadığından büyük ihtimalle gene hukuk yazardım. Ancak boun işletme verilen emek/varılan yer bakımından her hukuktan daha iyi gibi gözüküyor benim oradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 13 Eylül 2024; 1:0:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevabınız için teşekkür ederim,umarım her şey gönlünüzce olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.