Şimdi Ara

2ay İnsanity+1ay p90x yaptım.Before -After resimler geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsanity yaparken beslenmeme dikkat ediyordum.Ancak p90X yaparken yediklerime dikkat etmiyorum.Sadece beyaz ekmek yerine kepekli ekmek yiyorum.Birde kolayı hayatımdan çıkardım Yaklaşık olarak 8-9 kilo verdim. Yediklerime dikkat etmeye devam etseydim ve İnsanity'i bir parti daha çevirseydim tığ gibi olucaktım herhalde
    P90X yapmaya devam ediyorum. 2 ay daha var program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlyurdabak -- 23 Ocak 2013; 22:22:16 >

• Tebrikler.P90x yapmaya devam et 2 ay daha .90 günü tamamlarsan kalan yağlarında gidecektir.Yağsız altyapı oluştuktan sonra body'ye yazılıp hacim kazanmalısın.
  • fark çok açık gözükmekte.

beslenme ( diyete dikkat etmelisin)

sadece hareketlere odaklanma.

sıkılırsan bb ye başlamalısın. verdiğin emeklere yazık olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

fark çok açık gözükmekte.

beslenme ( diyete dikkat etmelisin)

sadece hareketlere odaklanma.

sıkılırsan bb ye başlamalısın. verdiğin emeklere yazık olmasın

@groll
    Teşekkür ederim dostum.P90x'e devam ediyorum.İnsanity'i bırakmak zorunda kaldım.Daha fazla kilo vermemem gerekiyor. Sebebini kısaca açıklıyım
    17 ay önce askerden 80 kilo olarak geldim. Gelince nişan yaptım.Hem nişan hem düğün çok fazla masraf olmsın diye limitlerimin üstünde iyi bir damatlık aldım nişan için düğündede giyerim mantığıyla Niaşndan sonra sigarayı bıraktım bir kilo almaya başladım 80 kilo askerden geldim.İlk basküle çıktığımda 88kilo gördüm kendimi Nişanda giydiğim damatlığa artık bacağım girmiyordu Forumda bir araştırma insanity'le tanıştım sonra p90x işte 4-5 ay gibi bir sürede resimlerdeki halime geldim.
    Şu anda damatlığımın beli bol geliyor.Askerden geldiğim kilonun altına düştüm Onun için daha kilo vermemem gerekiyor Kısmetse Mayıs başında düğünüm

@yusufziya
    Diyeti tam bıraktım denilmez.3 beyaza dikkat ediyorum yine.Ancak su içmeyi unutuyorum artık.Her gün 2 bardak yeşil çay içerdim onu artık içmiyorum.Onun dışında azar porsiyon yemeğe dikkat ediyorumki zaten artık doyuyorum.
    BB yapıcak vaktim olmuor işten eve akşam 19:30 gibi geliyorum. Evde çalışmak çok daha kolay geliyor bana hocam. >aten 29 yaşındayım taş gibi bir adam olma gib hayalimde yok zaten Giydiğim üstümde düzgün dursun yeter benim için

• Baya oranda incelmişsin 2 aylık programıda uygula, daha fit vücuda sahip olursun
  • İnsanity için bana umut tazelettirdin çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCnR06

İnsanity için bana umut tazelettirdin çok teşekkürler

Dostum insanity candır Tabi o senin canını çıkarıyor ama biraz gayret edersen alışıyorsun tempoya ve çok iyi sonuçlar alıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

quote:

Orijinalden alıntı: MrCnR06

İnsanity için bana umut tazelettirdin çok teşekkürler

Dostum insanity candır Tabi o senin canını çıkarıyor ama biraz gayret edersen alışıyorsun tempoya ve çok iyi sonuçlar alıyorsun

Umarım öyle olur :) Hazır yeri gelmişken sorayım bu Dig Deeper videosu ne işe yarıyor ?

• beslenme olayını nasıl yaptın hocam nasıl bi program uyguladın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetronoM

beslenme olayını nasıl yaptın hocam nasıl bi program uyguladın?

Pilav,makarna,kola,fast food,beyaz ekmek ve tatlıyı bıraktım Tabi bunları insanity yaptığım süre içersinde 2 ay boyunca bıraktım. Çok fazla su içtim. Hergün 2 bardak sabah ve yatmadan önce yeşil çay içtim.
    Yemeklerde sebze ve et yemeklerını dengede tutmaya çalıştım. Kepekli ekmek kullandım. Sabah kahvaltısını hiç bir zaman es geçmedim.Mutlaka 2 yumurta yedim

İnsanity sonunda artık güçsüzleştiğimi hissettim Antremanlarda enerji içeceği kullandım sanırsam red kick'di bir arkadaş vermişti.
    Zaten insanity bittikten sonra 2 hafta mola verdim ve p90x e basşladım. Şu anda tatlı yiyorum 3-4 gün bir.Beyaz ekmeği bıraktım zaten alıştım artık kepekli ekmeğe. Pilav makarna gibi hamur işlerini her gün olmasada 2-3 günde bir ekmekden kısarak yiyorum Bunlar zor gibi gelmesin 2 hafta sonra alışıyorsun. Aç kalmıyorsun yani.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MetronoM

beslenme olayını nasıl yaptın hocam nasıl bi program uyguladın?

Pilav,makarna,kola,fast food,beyaz ekmek ve tatlıyı bıraktım Tabi bunları insanity yaptığım süre içersinde 2 ay boyunca bıraktım. Çok fazla su içtim. Hergün 2 bardak sabah ve yatmadan önce yeşil çay içtim.
    Yemeklerde sebze ve et yemeklerını dengede tutmaya çalıştım. Kepekli ekmek kullandım. Sabah kahvaltısını hiç bir zaman es geçmedim.Mutlaka 2 yumurta yedim

İnsanity sonunda artık güçsüzleştiğimi hissettim Antremanlarda enerji içeceği kullandım sanırsam red kick'di bir arkadaş vermişti.
    Zaten insanity bittikten sonra 2 hafta mola verdim ve p90x e basşladım. Şu anda tatlı yiyorum 3-4 gün bir.Beyaz ekmeği bıraktım zaten alıştım artık kepekli ekmeğe. Pilav makarna gibi hamur işlerini her gün olmasada 2-3 günde bir ekmekden kısarak yiyorum Bunlar zor gibi gelmesin 2 hafta sonra alışıyorsun. Aç kalmıyorsun yani.

anladım hocam sağol...

• quote:

İnsanity yaparken beslenmeme dikkat ediyordum.Ancak p90X yaparken yediklerime dikkat etmiyorum.Sadece beyaz ekmek yerine kepekli ekmek yiyorum.Birde kolayı hayatımdan çıkardım Yaklaşık olarak 8-9 kilo verdim. Yediklerime dikkat etmeye devam etseydim ve İnsanity'i bir parti daha çevirseydim tığ gibi olucaktım herhalde

hocam ben 18 yaşındayım ve 95 kiloyum boyum 1.80 bende bu p90x dediklerinizi yapsam zayıflayabilirmiyim videolarda kolay gözüküyor ama şınav çekmekte çok zorlanıyorum bu kiloyla kendimi kaldıramıyorum yardımcı olurmusun 1-2 taktik verirmisin hocam şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sericatil18 -- 25 Ocak 2013; 15:10:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

quote:

İnsanity yaparken beslenmeme dikkat ediyordum.Ancak p90X yaparken yediklerime dikkat etmiyorum.Sadece beyaz ekmek yerine kepekli ekmek yiyorum.Birde kolayı hayatımdan çıkardım Yaklaşık olarak 8-9 kilo verdim. Yediklerime dikkat etmeye devam etseydim ve İnsanity'i bir parti daha çevirseydim tığ gibi olucaktım herhalde

hocam ben 18 yaşındayım ve 95 kiloyum boyum 1.80 bende bu p90x dediklerinizi yapsam zayıflayabilirmiyim videolarda kolay gözüküyor ama şınav çekmekte çok zorlanıyorum bu kiloyla kendimi kaldıramıyorum yardımcı olurmusun 1-2 taktik verirmisin hocam şimdiden teşekkürler

Merhaba Kardeşim.
    Öncelikle p90x yerine kesinlikle insanity öneririm sana çünkü belirli oranda yağ yakmak gerekicek.p90x daha çok hacim kazanmaya dayalı yağ yakmak için kesinlikle ve kesinlikle insanity.
    Yaşın çok genç zaten işi şimdiden yoluna sokman çok daha rahat olur. Sen istedikten sonra azmettikten sonra yapamıycağın bişey olmaz.
    Ben 29 yaşındayım ve yoğun tempo çalışan bir insan olmama rağmen aksatmadan bu işi yaptım. Emeğimin karşılığını aldım. Düzenli yapmaya çalış yedklerine biraz dikkat et.
    Mesela yemeklerden hemen önce 2 bardak su iç çok yemek yemeni engeller.Yemek arasında 1-2 bardak su iç ben böyle yaparak kendimi tok tutmayı öğrendim.Belli bir zaman sonra zaten artık az prosiyonlada doyuyorsun. Yeşil çay ve maden sodası içmeye özen göster. Tabiki un ürünlerini kesebildiğin kadar kesmeye çalış.Kilo fazla olduğu için verdiğin kiloda bir o kadar hızlı ve büyük olucak.
    Yeterki kendine yapmamak için bahane uydurma.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

quote:

Merhaba Kardeşim.
    Öncelikle p90x yerine kesinlikle insanity öneririm sana çünkü belirli oranda yağ yakmak gerekicek.p90x daha çok hacim kazanmaya dayalı yağ yakmak için kesinlikle ve kesinlikle insanity.
    Yaşın çok genç zaten işi şimdiden yoluna sokman çok daha rahat olur. Sen istedikten sonra azmettikten sonra yapamıycağın bişey olmaz.
    Ben 29 yaşındayım ve yoğun tempo çalışan bir insan olmama rağmen aksatmadan bu işi yaptım. Emeğimin karşılığını aldım. Düzenli yapmaya çalış yedklerine biraz dikkat et.
    Mesela yemeklerden hemen önce 2 bardak su iç çok yemek yemeni engeller.Yemek arasında 1-2 bardak su iç ben böyle yaparak kendimi tok tutmayı öğrendim.Belli bir zaman sonra zaten artık az prosiyonlada doyuyorsun. Yeşil çay ve maden sodası içmeye özen göster. Tabiki un ürünlerini kesebildiğin kadar kesmeye çalış.Kilo fazla olduğu için verdiğin kiloda bir o kadar hızlı ve büyük olucak.
    Yeterki kendine yapmamak için bahane uydurma.

hocam cevabınız için teşekkür ederim zaten bol bol su içen bir insanım insanity yi internetten araştırdım çok etkili gözüküyor dediklerinizi bahane yapmadan uygulıyıcam

• Tebrikler arkadaşim. İmzami Gösterip cikayim :)
    Bende kosu yapmadan once 5 yumurta beyazi sut kuru incir muz falan yiyip cikiyordum dişari eve gelince de saglam kahvalti yapiyordum :D geceleri baklava yemişligim bile var. Artik ideal kgya gelip sabit kalacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 25 Ocak 2013; 20:12:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

Bu programa bende başlıyorum arkadaş ya :D

Fena fikir değil bence
  • Valla helal olsun hocam herseyden once azim ve sabir uyguladiginiz goruluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redlife3

Valla helal olsun hocam herseyden once azim ve sabir uyguladiginiz goruluyor

Teşekkür ederim.Evet azim ve sabir var ancak 3-4 aydır yapıyorsam eğer bunun 1 ayı sadece azmetmek ve sabretmek gerekıyor.Arkası zaten alıştığın için hayatın bir parçası olarak kendiliğinden geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.