Şimdi Ara

3 Aydır Body'e gidiyorum. Boyum birden uzadı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler ilginçtir. Boyum 170ti. Body başlamadan önce. Şuan 1.80 Oldu. 3 aydır body'e gidiyorum. Bayağı kas oluştu. Göğüs,kanat,baklava felan. Ben korkumu yenip gitmiştim boy uzaması durur diye. Geçen duvarda bir çizgi gördüm. Bunu ben yapmıştım başlamadan önce. Şimdi kafamı eğip bakıyorum oraya. Başlayacak arkdaşlar içiniz rahat olsun. Soruları bekliyorum.

• 3 ayda 10 cm ha ? Değişik . Kaç yaşındaydın
  • 14 yaşındayım hala. :) Başlayalı 3 ay oldu. :)
  • İyimiş dostum
  • Sen saten uzama yaşındasın 14-17 yaş arası yılda 10 20 cm rahat uyabilirsin bu yaşlarda genetiğine bağlı ama vücüt geliştirme harektlerininde katkısı olmuştur az oranda ve 14 yaşında daha tam kemiklerin oturmamış olacaktır lütfen fazla ağırlığa girme..
  • Neden ? Body kasları genişleterek kemikleri güçlendirir. Kalsiyum miktarını arttırır. Ayrıca neden ağırlık altına girmeyeyim fazla ? Zaten halter felan kaldırmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

Neden ? Body kasları genişleterek kemikleri güçlendirir. Kalsiyum miktarını arttırır. Ayrıca neden ağırlık altına girmeyeyim fazla ? Zaten halter felan kaldırmıyorum.

dostum nasılsa büyüyorum diyip de ağır girmeyi deneme şuan tam gelişme çağındasın yüklediğin fazla ağırlık ile kemik uçlarında büyümeyi sağlayan bölgeleri baskı altında bırakırsan büyümen durabilir. Ben de senin yaşlarında abim gittiği için onunla beraber salona gitmiştim avustralyada ordaki eğitmen kesinlikle başlama deyip sebeplerini de açıklamıştı. Şu aralar kendi vücut ağırlığınla ya da hafif ağırlıklar çalısıp alt yapı kurmanı 18-19 yaşlarında ağır girmeye başlamanı tavsiye ederim. Kemiklerin güçlenmesi ile gelişmesi farklı şeyler bu arada...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • body değil boyunu uzatan zaten gelişme aşamasındasın ondan uzamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheInsider

quote:

Neden ? Body kasları genişleterek kemikleri güçlendirir. Kalsiyum miktarını arttırır. Ayrıca neden ağırlık altına girmeyeyim fazla ? Zaten halter felan kaldırmıyorum.

dostum nasılsa büyüyorum diyip de ağır girmeyi deneme şuan tam gelişme çağındasın yüklediğin fazla ağırlık ile kemik uçlarında büyümeyi sağlayan bölgeleri baskı altında bırakırsan büyümen durabilir. Ben de senin yaşlarında abim gittiği için onunla beraber salona gitmiştim avustralyada ordaki eğitmen kesinlikle başlama deyip sebeplerini de açıklamıştı. Şu aralar kendi vücut ağırlığınla ya da hafif ağırlıklar çalısıp alt yapı kurmanı 18-19 yaşlarında ağır girmeye başlamanı tavsiye ederim. Kemiklerin güçlenmesi ile gelişmesi farklı şeyler bu arada...

Peki bunu doğrulayan bir araştırma felan var mı ? Söyle bana.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheInsider

quote:

Peki bunu doğrulayan bir araştırma felan var mı ? Söyle bana.

Dediğim gibi ben sana tavsiyelerimi aktardım ve bildiklerimi aktardım. Sen de araştırmanı yaparsın ona göre kendine bi yol çizersin... Kolay gelsin.

• Büyüme çağındasın normal bir şey bu bodyle alakası yok ultra ağır yüklenmediğin sürece body çalışmanın boya bir etkisi yok.
  • Ağırlık altına gir bence o yaşta o boy mu olur.Dursun bence uzaman
  • 14 yasında 180 boyunmu war ? zaten bızım forumda kısme 170 altında degıl :D
  • Evet. :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.