görevler hakkında bilgileri olan varsa buraya yazsın lütfen
Ekranın,Sana Göre Sol Tarafında Bir Ünlem İşareti Var..
Her Level Atlayışında Güncellenen Bir Görev Listesidir o..
Ona Tıkladığın Zaman Senin Levelinde Hangi Şehirde Hangi Npc'nin Görevi Olduğunu Yazıyor..
quote:
Orjinalden alıntı: Frostmourne
çok açık bir soru sormuşsun(!)bu nasıl soru arkadaşım az daha açık ol lütfen.İnsan istese de yardımcı olamıyor...
quote:
Orjinalden alıntı: endless_nightmare
quote:
çok açık bir soru sormuşsun(!)bu nasıl soru arkadaşım az daha açık ol lütfen.İnsan istese de yardımcı olamıyor...
+99..
daha ne kadar açık olabilir ki mesele xxx görevi :gidip 10 tane xx canavrı kesen düşen itemleri bilmem ne npc sine ver gibi bilgleri olan varmı die sordum.Yani bildiginiz tüm görevlerin nasıl yapıldıgınıaçıklayabilirmisiniz ! işatinde görev adı yazıo bide bi kac npc ismi npc de hangi secenegi sececegim yazmıyor
quote:
daha ne kadar açık olabilir ki mesele xxx görevi :gidip 10 tane xx canavrı kesen düşen itemleri bilmem ne npc sine ver gibi bilgleri olan varmı die sordum.Yani bildiginiz tüm görevlerin nasıl yapıldıgınıaçıklayabilirmisiniz ! işatinde görev adı yazıo bide bi kac npc ismi npc de hangi secenegi sececegim yazmıyor
evet yazıyor.. npcde seçebileceğin fazla bi seçenek yok.. hiç ingilizcen olmasa bile karambole seç sırayla..
quote:
0 ingilizceyle biraz zor be MMORPG oynamak.Şu anda öyle bütün görevlerin olduğu bi döküman yok ama takıldığın görev olursa ss falan koy yardımcı olmaya çalışırız